2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
بله ولیل چربیش چسبه فقط یک ماه تحمل ونی درست میشه از لحاظ تنفس من ک خوبم فعلا البته خوب گاه گداری ی سمت تنفس بخاطر ورم میگیره باز میشه ک طبیعیه ...... من از روز دوم ک مش بینیمو دکتر در آورد بعد دو سال و نیم که تونستم دهانمو ببندم و نفس بکشم و ریز ریزه بوها رو بفهمم داشتم از خوشحالی سکته میکردم و خودم و خونوادم گریه میکردیم ...... الانم ک نفس میکشم و هوا تو گلوم میره ووخنک میشه خیلی خداروشکر میکنم ...... پس نگران نباشید درست میشه
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانزده یال پیش با دکتر فریدون مهران عمل کردم کلیپسی شد یکسال بعد ترمیم کرد خوب شد ولی در طی این سالها کلا بینیم تغییر کرد. تیغه بینی کوتاه و فرو رفته، غضروف نوک افتادگی داشت و کج بود بینی دراز بود درکل اصلا خوب نبود. خواهرم یک ماه پیش با دکتر منافی عمل کرد
ترمیمی زیاد میومد. از صفحات اول تا آخر این سایت خوندم بعضی ناراضی بودن از دکتر ولی در کل تعریف هایی که از دکتر میشد بیشتر از بدیهای بود. با دکتر ویزیت شدم یه روز بعد عمل کردم با خودم گفتم اگه راضی بودم میام میگم شاید به درد دوستان بخوره امروز پانسمان و لوله ها رو درآورد چسب زدم مادر و خواهر تو مطب دیدن کلی ذوق کردن هفته آینده باید برم دکتر ببینه. در ضمن از گوشم پیوند غضروف شدم.
دلسا جان مشکل بینیت چی بود؟ پره های بینیت تو عمل اولت باز شده بود؟ دکتر منافی چقدر احتمال موفقیت داده بودن و الان شما خودتون چقدر راضی هستید؟ لطفا اگه امکانش هست عکس بذارین. ممنون