2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
دقیقا گزینه های منم د . بشارتی امیری زاد و منافی بودن الان متاسفانه تونیا جان ب عکسای قبلم دسترسی ندارم جز یه دونه ک اونم تو این عکسا هست ......... نانا جان من برات ی پیغام میدم الان شما برام پیغام بده یا شمارتو بذار الهه جان تو این صفحه میتونی ببینی جای اسکار کلا تو ترمیم های ما میمونه اما کم رنگ چون من هنوز یک ماه هم نشده و بعد از شش ماه باید دید چ رنگی میشه ...... سمیراجان کار شما راحته نگران نباش
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مل مل جان یه سوال دارم ازت من پیشه دکتر امیری زاد و منافی و بشارتی رفتم،ایرادایی که منافی و بشارتی از بینیم گرفتن عین هم بود با این تفاوت ک از جایی که میخوان غضروف بردارن با هم متفاوت بود بشارتی گفت که صد در صد برات بینیتو اوکی میکنم..حالا به نظر شما با کدومشون وقت عمل بگیرم؟! از ی طرف منافی خیلی با تجربه هست از طرف دیگه بشارتی یکم ظریف تر کار میکنه..تروخدا نظرتو بگو
سلام بچه ها من دیشب ساعت 12عکسامو برداشتم امروز اونایی ک ندیدن شاید گذاشتم همینجا ساعت18-18:30 اگر موافق نیستین میخواین یک ساعت زودتر بذارم .........
در مورد این 3دکتر: اولا :دستمزدهاشون باهم فرق داره د.بشارتی از د.منافی و امیری زاد کمتر میگیره در مورد روش کار و ظریف کاری د. بشارتی و امیری زاد تو یه سبک و روش هستن د.منافی کمتر دستکاری میکنه و طبق نظر یکی از مریضها اصلا سایزشو تغییر نداده خوبی هرسه عدم استفاده از غضروف مصنوعیه من ی نمونه ترمیم تیغه ک مادر زادی نداشت دیدم تو مطب د . منافی خیلی خوب بود و خودشم راضی بود البته چهار سال پیش عمل کرده بود اومدخ بود مرحله بعدی رو انجام بده تو مطب د . بشارتی هم ک اولیه ها خیلی راضی بودن ولی خوب دیگه همه میدونن خ دکتر ب ترمیم هاش معروفه البته بد اخلاق هم نیست ب نظرم خیلی متبحر و جدیه و اصول خودشو رعایت میکنه و پیگیر و مسووله در مورد د امیری زاد هم من تو خود مطب کسی رو ناراضی ندیدم و خودمم فعلا راضی ام البته با ورم. نمیتونم دقیق بگم کدوم رو انتخاب کنید اما اگر کارتون سنگین نبست خوب هزینه کمتر بدین با خانم دکتر اگر سنگینه دکتر منافی یا امیری زاد من خودم د. امیری زاد رو ترجیح میدم ...... اما کلا ب حرف کسی کاری رو انجام ندید خودتونم ببینید دلتون بیشتر با کیه ....... در ضمن چند نفر در مورد د. منافی تو این تاپیک ها زیاد راضی نبودن ها
مل مل خانم و بانو منیر شماها که عمل کردین تنفستون الان خوب شده شبا راحت میخوابین؟ من همش فکر میکنم تا آخر عمرم تنفسم درست نمیشه غصه میخورم البته مل مل جان تازه عمل کردن شاید یه مدت طول بکشه تنفسشون خوب بشه بانو منیر شما چی راحت مثل بینی قبل عمل نفس میکشین؟