2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851653 بازدید | 9732 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل کلا سخت نیست اما من چون خیلی غضروف کم داشتم هم از دندم دکتر غضروف برداشتن و هم از گوش راستم درد دندم تا دو سه روز اول غیر قابل تحمل بود بعدشم تا یک هفته سخته و نفس عمیق کشیدن عطسه کردن و خندیدن از خواب پاشدن و خوابیدن بازم درد داره. ولی خوب کم کم بهتر میشع من شب اول از درد بهم مورفین زدن حتی نفس معمولی هم نمیتونستم بکشم و هر ثانیه آرزوی مرگ میکردم . اما اگر بازم ب قبل برگردم مجدد این درد رو تحمل میکنم تا بتونم نفس بکشم و بوهارو بفهمم .... اعتماد بنفسم بیشتر شه و بتونم نسبت ب بینی خیال راحت تری داشته باشم . ........... اینارونگفتم بترسین گفتم ک بدونین واقعا بعضی چیزا بااینکه غیر قابل تحمله ولی ارزش سختیشو داره
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
عملم با اینکه نیاز ب برداشت غضروف دنده و گوش و برداشت بافت از هر دو لاله گوش داشت کلا 4ساعت طول کشید در حالیکه عمل اولیه من 3:30ساعت طول کشید در ضمن یکی از آقایون اینجا خیلی نگران گوشش بود .... بابا شما روی خانم هارو هم سفید کردین.... من بااینکه یه تیکه بافت از هر دو گوشمم برداشت کردن هیچ تغییری نکرده گوشم اونم من ک انقدر حساس بودم و همش ناراحت ک چرا بخاطر اشتباه یکی دیگه گوش من باید داغون شه؟!اما واقعا تغییر نکرد
محیا جونم مرسی عزیزم ببین تو رفتگی مثلا عین گودال مانند ی جایی ک صافه رو بینیت فرو بره ....... منیر جون بله کلی وقت لازمه واقعا اینو بچه هایی ک عمل کردن و درگیرشن میدونن وگرنه بقیه ک بیرون گودن اکثرا چون در جریان نیستن قضاوت میکنن ........ من عکس میذارم ولی حتما باقبل مقایسه کنید نه صرف وضعیت حال رو . چون همین هم هر روز تغییر میکنه