2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851654 بازدید | 9732 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ب همگی خوبین؟واقعا ممنون از دعاهای خیرتون شیماجان ممنون برام نماز خوندی و از بانومنیر عزیز ک خبر گذاشتن و بقیه بچه ها هم خیلی ممنون و همچنین هستس عزیز ........... بچه ها در مورد پزشکای ترمیمی موضع گیری نکنید هر کدومشون بنابر وضعیت هر فرد باید انتخاب شه الحق و الانصاف هم د.بشارتی و هم منافی خوبن خانم دکتر بداخلاق هم نیست و مسوولیت بینی هایی هم ک نیاز ب روتوش داره رو قبول میکنه و در مورد د.منافی :
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
د . منافی هم پزشک حاذق و با تجربه و نامداری اند .
من تا قبل عید 100%میخواستم باایشون عمل کنم اما بعد عید ویزیت ک شدم ب دلایلی (کمی ب دلیل سردی برخورد و علاوه بر اون پروسه استفاده از نوستریل)من تصمیمم برگشت
شاید اگر میگفت شش ماه لازم نیست نوستریل بذاری همون موقع وقت عمل میگرفتم!!
بهرحال ما اومدیم ب هم کمک کنیم .
من فعلا خودم از وضعیتم راضی هستم
توصیه میکنم حتی اگر د.امیری زاد رو هم انتخاب کردین حتما تحقیق کنید و ببینید شیوه عملشون .هزینشون و سبک کارشون بدردتون میخوره یانه.

چون سلیقه ها متفاوته و زنده ترینشم اینکه چهارشنبه(دیروز) ک من برای چک آپ رفته بودم مطب دکتر ،اتفاقی یکی از اعضای تاپیک بینی اولیه منو شناخت و اگرچه از ترمیم من خوشش اومد ولی برای بینی اولیه سبک دکتر رو نپسندید و من با صحبتی ک باهاشون کردم متوجه شدم ایشون سبکی ک میخواد اصلا چیز دیگه ایه(سبک کارای د. ضیغمی نیمه فانتزی تر)
حالا اینکه از سبک و مدلای بینی این پزشک خوششون نیومده دلیل بر بدکار بودن این پزشک یاهر پزشک دیگه ای نمیشه
.......

در صمن اگر از من بپرسین من ب شخصه دکتر بشارتی رو هم برای ترمیمه نیازمند پیوند غضروف تایید میکنم .
من خودم اکثر پزشکان ترمیم رو رفتم .
حالا یا مورد منو قبول نکردن یا منو ب دیگری معرفی کردن یا اینکه اصلا خودم با شرایطشون کنار نیومدم .

این مورد برای همه هست اما بدونید بدون جبهه گیری این پزشک ها پزشکان نامدار و کاردرست تر ترمیم هستن

خودتون مراجعه کنید و تصمیم بگیرید .
دکتر کلانتر هرمزی.
د . علامه
د .منافی
د. بشارتی
د . امیری زاد
د. قناعت پیشه
د. کامران اسعدی
د . کاظمی آشتیانی
د . توسلی اشرفب
د . آخوندی نسب
د . مجلسی د. امامی
دوستی ک در مورد د. سرکارات پرسیده بودن: بااحترام پزشک خوبی هستن و سه سال پیش بین دکترهایی ک رفته بودم البته بجز لیست بالا، گفت ک پیوند پوست از لاله گوش میخوای . اما من توصیه میکنم در مورد عمل های غیر بینی در مورد ایشون اقدام کنید . باز هم انتخاب با شماست