2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ب همگی خوبین؟واقعا ممنون از دعاهای خیرتون شیماجان ممنون برام نماز خوندی و از بانومنیر عزیز ک خبر گذاشتن و بقیه بچه ها هم خیلی ممنون و همچنین هستس عزیز ........... بچه ها در مورد پزشکای ترمیمی موضع گیری نکنید هر کدومشون بنابر وضعیت هر فرد باید انتخاب شه الحق و الانصاف هم د.بشارتی و هم منافی خوبن خانم دکتر بداخلاق هم نیست و مسوولیت بینی هایی هم ک نیاز ب روتوش داره رو قبول میکنه و در مورد د.منافی :
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
د . منافی هم پزشک حاذق و با تجربه و نامداری اند .
من تا قبل عید 100%میخواستم باایشون عمل کنم اما بعد عید ویزیت ک شدم ب دلایلی (کمی ب دلیل سردی برخورد و علاوه بر اون پروسه استفاده از نوستریل)من تصمیمم برگشت
شاید اگر میگفت شش ماه لازم نیست نوستریل بذاری همون موقع وقت عمل میگرفتم!!
بهرحال ما اومدیم ب هم کمک کنیم .
من فعلا خودم از وضعیتم راضی هستم
توصیه میکنم حتی اگر د.امیری زاد رو هم انتخاب کردین حتما تحقیق کنید و ببینید شیوه عملشون .هزینشون و سبک کارشون بدردتون میخوره یانه.

چون سلیقه ها متفاوته و زنده ترینشم اینکه چهارشنبه(دیروز) ک من برای چک آپ رفته بودم مطب دکتر ،اتفاقی یکی از اعضای تاپیک بینی اولیه منو شناخت و اگرچه از ترمیم من خوشش اومد ولی برای بینی اولیه سبک دکتر رو نپسندید و من با صحبتی ک باهاشون کردم متوجه شدم ایشون سبکی ک میخواد اصلا چیز دیگه ایه(سبک کارای د. ضیغمی نیمه فانتزی تر)
حالا اینکه از سبک و مدلای بینی این پزشک خوششون نیومده دلیل بر بدکار بودن این پزشک یاهر پزشک دیگه ای نمیشه
.......

در صمن اگر از من بپرسین من ب شخصه دکتر بشارتی رو هم برای ترمیمه نیازمند پیوند غضروف تایید میکنم .
من خودم اکثر پزشکان ترمیم رو رفتم .
حالا یا مورد منو قبول نکردن یا منو ب دیگری معرفی کردن یا اینکه اصلا خودم با شرایطشون کنار نیومدم .

این مورد برای همه هست اما بدونید بدون جبهه گیری این پزشک ها پزشکان نامدار و کاردرست تر ترمیم هستن

خودتون مراجعه کنید و تصمیم بگیرید .
دکتر کلانتر هرمزی.
د . علامه
د .منافی
د. بشارتی
د . امیری زاد
د. قناعت پیشه
د. کامران اسعدی
د . کاظمی آشتیانی
د . توسلی اشرفب
د . آخوندی نسب
د . مجلسی د. امامی
دوستی ک در مورد د. سرکارات پرسیده بودن: بااحترام پزشک خوبی هستن و سه سال پیش بین دکترهایی ک رفته بودم البته بجز لیست بالا، گفت ک پیوند پوست از لاله گوش میخوای . اما من توصیه میکنم در مورد عمل های غیر بینی در مورد ایشون اقدام کنید . باز هم انتخاب با شماست