قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام ب همگی خوبین؟واقعا ممنون از دعاهای خیرتون شیماجان ممنون برام نماز خوندی و از بانومنیر عزیز ک خبر گذاشتن و بقیه بچه ها هم خیلی ممنون و همچنین هستس عزیز ........... بچه ها در مورد پزشکای ترمیمی موضع گیری نکنید هر کدومشون بنابر وضعیت هر فرد باید انتخاب شه الحق و الانصاف هم د.بشارتی و هم منافی خوبن خانم دکتر بداخلاق هم نیست و مسوولیت بینی هایی هم ک نیاز ب روتوش داره رو قبول میکنه و در مورد د.منافی :
د . منافی هم پزشک حاذق و با تجربه و نامداری اند . من تا قبل عید 100%میخواستم باایشون عمل کنم اما بعد عید ویزیت ک شدم ب دلایلی (کمی ب دلیل سردی برخورد و علاوه بر اون پروسه استفاده از نوستریل)من تصمیمم برگشت شاید اگر میگفت شش ماه لازم نیست نوستریل بذاری همون موقع وقت عمل میگرفتم!!
بهرحال ما اومدیم ب هم کمک کنیم . من فعلا خودم از وضعیتم راضی هستم توصیه میکنم حتی اگر د.امیری زاد رو هم انتخاب کردین حتما تحقیق کنید و ببینید شیوه عملشون .هزینشون و سبک کارشون بدردتون میخوره یانه.
چون سلیقه ها متفاوته و زنده ترینشم اینکه چهارشنبه(دیروز) ک من برای چک آپ رفته بودم مطب دکتر ،اتفاقی یکی از اعضای تاپیک بینی اولیه منو شناخت و اگرچه از ترمیم من خوشش اومد ولی برای بینی اولیه سبک دکتر رو نپسندید و من با صحبتی ک باهاشون کردم متوجه شدم ایشون سبکی ک میخواد اصلا چیز دیگه ایه(سبک کارای د. ضیغمی نیمه فانتزی تر) حالا اینکه از سبک و مدلای بینی این پزشک خوششون نیومده دلیل بر بدکار بودن این پزشک یاهر پزشک دیگه ای نمیشه .......
در صمن اگر از من بپرسین من ب شخصه دکتر بشارتی رو هم برای ترمیمه نیازمند پیوند غضروف تایید میکنم .
دوستی ک در مورد د. سرکارات پرسیده بودن: بااحترام پزشک خوبی هستن و سه سال پیش بین دکترهایی ک رفته بودم البته بجز لیست بالا، گفت ک پیوند پوست از لاله گوش میخوای . اما من توصیه میکنم در مورد عمل های غیر بینی در مورد ایشون اقدام کنید . باز هم انتخاب با شماست