2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل اولم با دکتر البرزی بود که متاسفانه نتیجش شد یه بینیه قوسدار با یه تو رفتگیه خیلی عمیق سمت چپه بینیم و حالته نوکه بینیم قشنگ نبود الان 2 هفته هست که ترمیم کردم پیوند غضروف از گوش هنوز ورم داره ولی همین الانم راضیم،ولی متاسفانه عکس رو به خاطره یه دلایلی نمیتونم بفرستم و به غیر از اون تویه عکس بینی بهتر از چیزی که هست خودشو نشون میده و باعث اشتباه شما میشه،اگه خواستین روز هایی که میرم مطب رو بهتون میگم بیاین بینیمو ببینید عکسای قبلش رو هم بهتون نشون میدم
اقا ساعد خلعتبری برا ترمیم چقد ازتون گرفت. راستش بینیه من خراب نشده.اما خیلی بهتر میتونست بشه. البته چیزی که منو خیلی عصبانی میکنه اینه که مصباحی حتی تیغه بینیه منو درست تراش نداده بود.که من مجبور شدم برم تو مطبش برام روتوش کنه بدون بیهوشی و همین الانم باز درست تراش نداده.صاف نیس.از زاویه سه رخم کاملا قوز داره. خود دکتر سر عمل اول بهم گفت بینیتو کوچیکتر میکنم. اما ی ذره هم سایزشو تغییر نداده. من اگه میدونستم اینقد کم میخواد رو بینیم کار کنه عمرا پیشش عمل نمیکردم
فقط من همین الان بگم که دکتر خلعتبری دکتره خوبیه ولی منم 2 ماه رفتم مطبش و نمونه ی عمل اولی و ترمیمی دیدم تا بهش اعتماد کردم پس به هیچ عنوان به تعریفی که از یه دکتر میشه اعتماد نکنید و گوله عکس هاشونو نخورید حتما برین مطبش و کاراشو از نزدیک ببینید من دکتره خودمو به هیچ کس توصیه نمیکنم همین الان گفتم که دوباره یه جریان مثله دکتر توسلی پیش نیاد که با تعریف و عکسه یک نفر چند تا از دوستان رفتن باهاش ترمیم کردن و بینی هاشون خراب تر شد
ندولی خانم ترمیمه شما از من خیلی راحت تره و احتیاج به ظریف کاری داره واسه ترمیم از من 6 تومان گرفت اما یه بدی که داره دکترها وقتی میخوان بینیه کسی رو که با خودشون عمل نکرده عمل کنن پوله عمله کاملو میگیرن
ندولی جان من تو بهمن ماه رفتم پیشه خلعتبری گفت حدودا هفت الی هشت میشه هزینه ترمیم البته گفت الان ما مجبوریم هزینه ی که واسه عمل اول میگیریم همون اندازه رو واسه ترمیمی ها و کسایی که بیتیشون نابود شده هم بگیریم یعنی هزینه ی عمل اول و ترمیم یکی شده وگرنه بیشتر از اینا میگرفت
من بعد از روتوش دیگه پیش مصباحی نرفتم. با اینکه منشیش زنگ زد گفت بیا.دیگه دوس ندارم برم کطبش. تو تمام اون ی سال که منو بعد عمل ویزیت میکرد.هر وقت میرفتم مطبش فقط میگفت استخوانات جوش خورده.مشکلی نداره. انگار ن انگار من زیبابی عمل کرده بودم. واقعا بعد عمل اخلاقش از این رو به اون رو شد
خیلی خوب گرفته از شما اقا ساعد فکر میکردم بیشتر از اینا شه البته خلعتبری به من گفت من کارم با عمل تموم نمیشه و باید بعد از عملم خیلی کارا رو پوستمو بینیم انجام بده از همین خیلی ترسیدم