2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862601 بازدید | 9715 پست
فقط من همین الان بگم که دکتر خلعتبری دکتره خوبیه ولی منم 2 ماه رفتم مطبش و نمونه ی عمل اولی و ترمیمی دیدم تا بهش اعتماد کردم پس به هیچ عنوان به تعریفی که از یه دکتر میشه اعتماد نکنید و گوله عکس هاشونو نخورید حتما برین مطبش و کاراشو از نزدیک ببینید من دکتره خودمو به هیچ کس توصیه نمیکنم همین الان گفتم که دوباره یه جریان مثله دکتر توسلی پیش نیاد که با تعریف و عکسه یک نفر چند تا از دوستان رفتن باهاش ترمیم کردن و بینی هاشون خراب تر شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندولی خانم ترمیمه شما از من خیلی راحت تره و احتیاج به ظریف کاری داره واسه ترمیم از من 6 تومان گرفت اما یه بدی که داره دکترها وقتی میخوان بینیه کسی رو که با خودشون عمل نکرده عمل کنن پوله عمله کاملو میگیرن
ندولی جان من تو بهمن ماه رفتم پیشه خلعتبری گفت حدودا هفت الی هشت میشه هزینه ترمیم البته گفت الان ما مجبوریم هزینه ی که واسه عمل اول میگیریم همون اندازه رو واسه ترمیمی ها و کسایی که بیتیشون نابود شده هم بگیریم یعنی هزینه ی عمل اول و ترمیم یکی شده وگرنه بیشتر از اینا میگرفت
من بعد از روتوش دیگه پیش مصباحی نرفتم. با اینکه منشیش زنگ زد گفت بیا.دیگه دوس ندارم برم کطبش. تو تمام اون ی سال که منو بعد عمل ویزیت میکرد.هر وقت میرفتم مطبش فقط میگفت استخوانات جوش خورده.مشکلی نداره. انگار ن انگار من زیبابی عمل کرده بودم. واقعا بعد عمل اخلاقش از این رو به اون رو شد
خیلی خوب گرفته از شما اقا ساعد فکر میکردم بیشتر از اینا شه البته خلعتبری به من گفت من کارم با عمل تموم نمیشه و باید بعد از عملم خیلی کارا رو پوستمو بینیم انجام بده از همین خیلی ترسیدم
عزیزم من خیلی دنباله دکتر واسه ترمیم گشتم ابراهیم حاتمی پور جراح پلاستیکه اون انجام میده ولی من شنیدم شاکی زیاد داره(خودم رفته بودم مطب کارا عالی بود و شاکی نداشت) گندمی هم انجام میده و خلعتبری یه دکترم هست بنام پریاوی که شیراز عمل نمیکنه یکی از شهرستانای اطراف عمل میکنه میگن کارش خیلی خوبه هزینشم مناسبه اگه بینیت خیلی کار نداره بنظرم پیشه اونم برو
آره نسبت به قیمتی که به بقیه میداد از من خیلی کمتر گرفت و اینکه من عمله دومم بود اما شما چهارمین باره که میخواین عمل کنین. البته همینجوریشم واسه یه بینی 11 تومان عمل اول و دومم خرجم شد کلی موهام ریخت و افسرده شدم به خاطره اون بینیه زشته قبلیم امیدوارم که هیچ کس این ضرر ها رو واسه یه بینی عمل کردن نکنه
منم روزای سختیو گذروندم.تا هشت نه ماه اول که همش خانوادم بهم میگفتن بینیت پهن شده.بزرگ شده.بعد روتوشم ی کم بهتر شد. اما واقعا حیفه اون همه وقت هزینه اعصاب ک گذاشتم رو ی عملی که ده درصدم رضایت بخش نبود