2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849534 بازدید | 9732 پست
عزیزم من خیلی دنباله دکتر واسه ترمیم گشتم ابراهیم حاتمی پور جراح پلاستیکه اون انجام میده ولی من شنیدم شاکی زیاد داره(خودم رفته بودم مطب کارا عالی بود و شاکی نداشت) گندمی هم انجام میده و خلعتبری یه دکترم هست بنام پریاوی که شیراز عمل نمیکنه یکی از شهرستانای اطراف عمل میکنه میگن کارش خیلی خوبه هزینشم مناسبه اگه بینیت خیلی کار نداره بنظرم پیشه اونم برو
آره نسبت به قیمتی که به بقیه میداد از من خیلی کمتر گرفت و اینکه من عمله دومم بود اما شما چهارمین باره که میخواین عمل کنین. البته همینجوریشم واسه یه بینی 11 تومان عمل اول و دومم خرجم شد کلی موهام ریخت و افسرده شدم به خاطره اون بینیه زشته قبلیم امیدوارم که هیچ کس این ضرر ها رو واسه یه بینی عمل کردن نکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم روزای سختیو گذروندم.تا هشت نه ماه اول که همش خانوادم بهم میگفتن بینیت پهن شده.بزرگ شده.بعد روتوشم ی کم بهتر شد. اما واقعا حیفه اون همه وقت هزینه اعصاب ک گذاشتم رو ی عملی که ده درصدم رضایت بخش نبود
من تو شیراز تعریف خلعتبری و ایمانی رو شنیدم و پیشه 2 تاشونم رفتم از کاره خلعتبری بیشتر خوشم اومد و این که دکتر ایمانی از بعد از عید رفتن تهران دیگه شیراز عمل نمکینن. ندولی خانم گندمی کاره بد خیلی زیاد داره و تو مطبه خلعتبری یه بینیه داغون بود که با گندمی عمل کرده بود اومده بود پیشه خلعتبری واسه ترمیم بهش گفتن باید از دندت غضروف بگیریم و بینیت رو باز سازی کنیم
تویه عکس بینی بهتر از چیزی که هست خودشو نشون میده و باعث اشتباه شما میشه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
مرسی ندولی جون امیدوارم که شماهم ببنیت عالی شه اگه رفتی پیشه دکتری و فکر کردی کارش خوبه حتما اینجا بگو راستش من چند روز پیش تهران بودم به توصیه یکی از دوستام رفتم پیش د.کلانتر بهم گفت اگه عمل کنی نوک بینیت میافته و ممکنه بینیت بدتر شه اینه که حسابی ترسیدم و افسرده شدم تا حالا این همه دکتر رفتم همچین چیزی نشنیدم از طرفی خیلی تعریفشو شنیدم که میگن کاراش عالیه الان حسابی عصبی شدم و نمیدونم باید به کی اعتماد کنم خلعتبری کلی امیدوارم کرد و کلانتر...بچه ها اگه کسی از کلانتر چیزی میدونه خواهشا بگه
یکی از کاربرا چند وقت پیش با یزدانفر عمل کرد من خواهش کردم ببینمش خیلی کمکم می کرد چون قبل ترمیم دیده بودم ولی جواب نداد نمی دونم چرا بعضی ها کمکی ک از دستشون برمی اد رو دریغ می کنن