2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862523 بازدید | 9715 پست
آقا آرمان شاید شما بینیتون خوبه. به من که گفتن 20% بهتر میشی پس حتما بینی من به نظرشون بهتر میتونست بشه. اون خانوما هم که میگین احتمالا باید روزنامه نگاری خبرنگاری باشن که خانم بشارتی گفته بهشون برام مطلب تو روزنامه بنویس. بعدشم شما راست میگید اینجا گفتید رفتید مطب دکتر منافی. دوستان دیگه لطفا زمان دقیق رو تنها به صورت خصوصی به هم اطلاع بدید اینطوری بهتره.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام اقا مانی اتفاقا چن وقتی بود به فکرت بودم یه دکتر پیدا کردم راست کار خودت خواستی بگو ادرس بدم یه مشاوره باهاش بشو.من که همه امیدم بعد خدا به اونه
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
نه بابا سارا خانوم دختره اصفهانی بود و یه کاغذم دستش بود ادرسه دکترا توش بود بهم گفت مارو میبری پیش بشارتی گفتم من وسیله ندارم یعنی میگی اون 2تا حرف زدنشون نقشه بوده امکان نداره من که باورم نمیشه اما در کل خانوم عرب اینجارو چک میکنه حواستون باشه امار ندیدن کی میخواین برید چون منو با یک نگاه شناخت در کل میگم اقای منافی کاملان با شخصیت مهربون و دلسوز هستن هر کسه دیگه بود تا حالا 100باره منو عمل کرده بود ولی ایشون میگن نه بینیت انقدری ایراد نداره که بخواد ترمیم بشه
راستی به دختره گفتم بشارتی که گوشو حلقو بینیه جراح پلاستیک نیست گفت دوسته من میگه درس گوشو حلقو بینی خیلی سختره ! گفتم جراح پلاستیک که بیشتر درس میخونه گفت اره اما اون سختره ولی فکر نمیکنم اون 2تا خانوم نقشه کشیده باشن چون رفت پول ویزیت داد و گفت 1بار باهاش حرف میزنم ببینم نظر منافی چیه من که از فکر بینیم نمیتونم بیام بیرون باید ایراداش برطرف بشه و برم پیه زندگیم
آقا آرمان اونقدر از این کلکا توی سایتای مختلف دیدم که باورم نمیشه راستشو گفته باشن. دقیقا هم با شما موافقم. آقای دکتر منافی خیلی با کمالاتن. انصافا هم با این اصرارای شما هر کی بود میگفت بیا عملت کنم.
آقا آرمان ورزشهایی رو که برای بینی توی صفحه قبل گذاشتم انجام بدید. بینی شما رو دیدم. کاملا مشخصه که پوستتون جا برای باز شدن داره. به جز این ورزشها زیاد سونا برید یا مثلا زیر دوش آب گرم بینیتونو ماساژ بدید. بخور هم شنیدم خوبه.
فرقش با بقیه چیه ؟ از کجا پیداش کردی ؟ اینارم بگووووو ..... دنبال موش آزمایشگاهی نباشه ی وقتی ؟ بد اخلاف و خوش اخلاقیشو کاری ندارم ... می ن.نه به بینی بعد چهارمو برگردونه ؟ ؟ ؟ من بعد 4 می خواموووووووووووووووو
آقا آرمان وقتی میگید نمیتونم از فکرش دربیارم نمیشه دیگه. پس نمیخواد سعی کنید که فراموشش کنید چون نمیتونید. خود منم همینطوریم. پس فعلا فقط تا میتونید همون ورزشارو انجام بدید. امیدتونو از دست ندید.