2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862506 بازدید | 9715 پست
هستس جان من روی منافی حساسیتی ندارم. برعکس حساسیتم روی دکترای گوشو حلق و بینی هست که اگه ایران نبود باید میرفتن همون گوش و حلق بیمارو چک میکردن نه اینکه بینی عمل کنن و بعد از خرابکاری فکر کنن آپولو هوا کردنو و جو بگیردشونو اون روشون بالا بیاد... من از اینکه شما ناراضی هستید خیلی ناراحتم. اما با خودتون فکر کنید اگر با دکتر دیگه ای عمل کرده بودید و بد شده بود خیلی ناراحت کننده تر نبود؟ تو کامنتاتون دیدم نوشتید قوستون پر شده که خب این خیلی خوبه ولی واقعا بزرگ شدن بینی چطوری امکان پذیره؟ میدونم 10-12 تومن زیاده ولی مگه چقدر فرقشه با دکترای دیگه که خیلیهاشون همین عددو بلکه بالاتر میگیرن مثل زمانی و شیروانی که با تمام خرابکاریاشون(اینا گوشو حلق و بینی هستن) ادعاشونم میشه منم جای شما بودم ناراحت میشدم. بالاخره توقع معقول بیمار باید برآورده بشه. هیچکسی دلش نمیخواد بعد از ترمیم بازم همون باشه یا حتی بدتر. عکس هم کمک میکنه دوستان توی بحثها واقع بینانه تر شرکت کنن و نظر بدن. بعضی از دوستان میگن بینی من خیلی بده بعد عکسشونو میزارن میبینی اصلا اونی نیست که گفتن. زیبایی نسبی هست از فردی به فردی دیگه فرق میکنه. چیزی که برای من قابل قبوله برای خیلیا زیبا نیست.
از روی اطلاعات که اینجا داده میشه نمیشه درست قضاوت کرد . یکی از دکترای که برا ترمیم خیلی تعریف میکردن ازش وقتی رفتم مشاوره دیدم اصلا توانایی ترمیمش در حدی نیست ک تو تاپیک میگن و نهایتا برای بینی های کم ایراد یا تغییر مدل مناسب باشه . هر دکتری کار خوب و بد داره فقط باید خودتون برید از نزدیک تحقیق کنید ببینید کدوم مناسب شماست خیلی مهمه مطمئن بشید مورد شبیه خودتون رو عمل کرده باشه .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر اینجوری نتیجه گیری کنیم پس من که با جراح پلاستیک عمل کردم چرا بینیم درحدغیر قابل جبران ! نابود شد؟؟؟چندین ساله که عذاب میکشم بخاطر همین اعتماد کورکورانه که تنهابه تخصص کردم من میگم فقط بخاطر تخصص به دکتری نمیشه اعتماد کرد حتما باید مدتها برین تحقیق کنین نمونه زیاد ببینید
بچه ها من بینی هستس دیدم اونجوری که باید تغییر کنه نکرده راستش برای بار اول که دیدمش مطب منافی بود و میخواست ترمیم کنه پیشه خودم گفتم محاله این بینی بزرگ بشه همه چی که دکتر نمیشه به خوده بینی ربط داره به پوست ربط داره دکتر که نمیتونه معجزه کنه اما در کل بینی هستس نیمرخ سمت راستش با چپش فرق میکرد که منم همین مشگلو دارم اصلان به اون قسمت دست نزده شایدم دست میزد خراب میشد نمیدونم
خانم سارا من بینی ام را دفعه اول و دوم با یه گوش و حلق و بینی عمل کردم که خراب شد دفعه سوم هم با گوش و حلق و بینی ترمیم کردم که راضی هستم واقعا عزیزم من یه عمل زیبایی رو بدنم انجام دادم به تازگی حدود سه ماهه این عمل را هم برام مهم بود حتما و حتما پیش فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی انجام بدم و مطب این دکترها را رفتم اسم نمیارم ولی پیش سرشناسترین و بهترینهاشون رفتم تو مطبهاشون همه عملی می بینی از سینه و شکم و بینی و پلک و .... متاسفانه متاسفانه یه دونه بینی درست و حسابی ندیدم تو این مطبها همه شون تو جراحی بدن قابل و حاذق ولی بینی ها افتضاح مساله خیلی ساده هست تعداد گوش و حلق و بینی ها خیلییی بیشتر از فوق تخصص های جراحی پلاستیک هست خیلی از این جراحی پلاستیک ها هم فقط بدن عمل می کنن چون کسی اصلا برای بینی بهشون مراجعه نمی کنه مسلما وقتی فراوانی بیشتره خطا هم بیشتره کلا فکر کنم به تعداد انگشتهای دست نرسه دکترهای جراحی پلاستیکی که بینی هم عمل کنند به صورت تخصصی و من از اکثرشون گند کاری بینی دیدم تو مطبهاشون
Moji جان ؛ چقدر جالب ک شما دقیقا هم اسم مژی جونم هستید ؛ عزیزم هیچوقت و هیچوقت و هبچوقت از روی عکس تصمیم نگیر ؛ حتما و حتما پاشو چند بار برو مطب دکتر و از نزدیک کارهای اون دکتر رو ببین ؛ قبلا عکسهایی ک بعضی کاربرا احیانا؟؟؟؟ شاید ؟؟؟؟؟ از روی سوء نیت گذاشتن باعث گمراهی تعدادی دیگه شد و متاسفانه نتابج بدی ببار اومد ؛ اگه فرصت مطب گردی ندارین بهتره فعلا از خیرش بگذرین تا فرصت پیدا کنید .....آخه موضوع کوچیک و بی اهمیتی نیست ک با دیدن چند تا عکس تصمیم بگیرید ... اطلاعات نداشته باشید بهتر ار اطلاعات غلطه ... من با اینکه حدود 6 ماه به مطب دکترهای مختلف رفت و آمد کردم و از نزدیک کارهاشونو دیدم در نهایت باز دودل بودم و نمیدونستم باید چکار کنم ..... باییییییییییبد هر جور شده ی وقتی پیدا کنید و بیایید از نزدیک کارهای مختلف دکتر رو در چندین جلسه ببینید و بعد تصمیم بگیرید ... ترمیم شوخی بردار نیست و نمیشه با دیدن چند تا عکس ک تازه تو صحت وسقم اونا هم شک و تردید هست تصمیم گرفت ....
دوستان این لینک بهتون 10 تا حرکت رو یاد میده که بتونید بینیتونو ورزش بدید. http://www.stylecraze.com/articles/exercises-for-keeping-your-nose-in-shape/ برای کسایی خوبه که دکترا بهشون گفتن بینیشونو ورزش بدن تا پوست جا باز کنه. من توی سایتای فارسی چیزی برای بزرگ کردن بینی ندیدم ولی توی سایتای خارجی اکثرا میگن میشه و غضروف باید گذاشته بشه.
با این تئوری که گوش و حلق و بینی هستن پس جراحی بینی هم انجام بدن. پس متخصصای چشم هم بیان چشم کسی رو بزرگ کنن یا جراحی پلک انجام بدن. متخصصای تیروئید هم بیان لیفت گردن انجام بدن. متخصصای کلیه بیان ساکشن شکم انجام بدن. متخصصای دست و بازو بیان جراحی زیبایی بازو انجام بدن و تا ثریا می رود دیوار کج.
یه جاهای حق با سارا خانوم هست یه جاهای اقا مجید درست میگه دکتر باید کارشو بلد باشه چه گوش و حلقو بینی چه جراح پلاستیک الان مثلان خوده من چیزای از کامپیوتر میدونم که شاید مهندس کامپیوتر با اون همه درس خوندنش ندونه در کل همه چی به تجربس از نظر من امروز وقت دارم ساعت 4 باید مطب منافی باشم خیلی استرس دارم الان یه عالمه حرف اماده کردم بهش بگم وقتی میرم تو همرو یادم میره
ارمان شما که بینی قبل عمل من دیدی . به قول شما محال بود اون بینی بزرگ بشه حالا چرا منافی بهم گفت نمره بینیت 17 میکنم اگه نمیشد بهم میگفت نمیشه پس رو حرف منافی هم نمیشه حساب کرد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
این نمره دادانشو این وسط نمیدونم چیه در کل هستس بازم خراب نشده خدارو شکر کن درسته این همه صبر کردی و این همه هزینه کردی توقع داشتی عالی بشه حالا یه چیزه معمولیه یا همون بینی خودت هست دیگه شبیه خوک یا چیزه دیگهی که نشده بینیت منافیم که بهت گفته درست میکنم ایشالا تا 1 ساله دیگه درست میکنه و همون چیزی که میخوای میشه
2827
2791
2779
2792