2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
آقا مجید من و همه دوستان برات آرزوی بهترین انتخاب و بهترین عمل رو داریم. ماها هممون لایق بهترینیم. حالا اگه این بهترین یه خورده دیر کرده ناراحت نباش به هر حال این روزا هم میگذره و تو هم به نتیجه ای که میخوای میرسی مثل بانو منیر جان و پردیس جان که با انرژی مثبتشون و پیگیریشون مشکل ترمیمشونو حل کردن. فقط بازم تحقیق کن. شما نیومده دکترتو انتخاب کردی. باور کن این راهش نیست. ترمیم خیلی حساسه. از من گفتن بود. حال ماهارو جز خودمون که مشکل بینی داریم هیچکسی نمیفهمه حتی خانواده هامون یا نزدیک ترین کسامون. بازم میگم عجله نکن ترمیم شوخی نیست.
بانو منیر جان ممنونم از امیدی که بهم میدی. اما من فکر نمیکنم حتی تا چند ماه دیگه بلکه حتی یک سال دیگه وقت بتونم برای موضوع ترمیم بزارم. اینکه کلی ساعت مثلا مطب دکتری بشینم خیلی زمان بره و باید موقعی باشه که سرم از الان خیلی خلوت تر باشه. در هر صورت حضورت با انرژی مثبتی که داری خیلی خیلی خوبه. ممنون از کمکی که به همه دوستان تازه وارد میکنی. از اونجایی که دکتر اول هر دومون یکی بوده مسلما حس مشترک بیشتری باهات دارم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی عکس از ترمیم های منافی دارم از قبل و بعد عملشون اینکه اقا مجید میگه تغییر زیاد نمیده از نظر من اشتباس اتفاقان تغیرات واقعان عالی بوده بعده ترمیم حالا شاید تازگیا کارش ضعیف شده باشه
آقا مجید مریمی از کاربرای خوب اینجا هستن و قضاوت شما در مورد ایشون رو اصلا درست نمیدونم از مریمی عزیز خواهش میکنم باز هم مثل قبل به اینجا سر بزنه انشالله شما هم عمل موفقیت آمیزی داشته باشید و اونقدر منطقی باشید که بتونید نظرات مخالفین رو هم گوش بدید
بچه ها خواهشن انقدر انرژی منفی بهمدیگه ندیم یکی میگی بشارتی بدرد نمیخوره یکی میگه منافی خوب نیست یکی میگی ترمیم بسیار سخته و ریسکی خوب اینجوری همه نا امید میشن همین چند روز پیش رفیقم یه عکس بهم نشون داد پسره چون بینیش کج بود از یه گوشش قضروف برداشته بودن صاف صاف شده بود بینیش تازه با یه دکترو اماتور عمل کرده بود که اسمش اصلان تو اینترنت نیست از نظر من بشارتی و منافی هر چی که باشن بلخره بهتر از دکترای اماتور هستن تجربه خوبین دارن تو ترمیم اما کدوم بهترن من این هفته میخوام باز جفتشونو یه چک اساسی بکنم و نتیجرو میام اینجا میگم
سارا جان شما خیلی راحت از عمل سوم حرف میزنی . من نوعی منافی با توجه به نرخ بالاش به این دلیل انتخاب کردم که به عمل سوم کشیده نشه وگرنه شاید دکتر خودمم میتونست با 3 بار عمل یه بینی ایده ال به من بده . دکتر منافی هم اجازه چندین بار ویزیت قبل عمل نمیده حتی روز قبل عمل هم منشیش اجازه نداد دکتر من ببینه . امیدوارم شما زمانی که ترمیم کردی راضی باشی ولی اگه نبودی اون زمان هم از دکتر منافی جانب داری میکنی؟ ؟؟؟!!!! و اما در مورد عکس : من اگه عکس نمیزارم ( بارها گفتم) عکس با اصلش فرق میکنه و اگه کسی میخواد من ببینه روزی که نوبت ویزیت دارم بیاد حضورا من ببینه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان من یه بار از شما سوال پرسیدم جواب ندادی چون حدس می زنم متوجه نشدی باز می پرسم عزیزم. شما یه بار گفتی یکی از دکتر ها گفتن بهت که چرا پیش فلان دکتر که شماله و کارش خوبه عمل نمی کنی. می خوام بدونم کدوم دکتر رو بهتون گفت؟ چون منم از بابلسر هستم و اگه دکتر خوب این اطراف خودمون پیدا کنم برام راحت تره. یه سولل دیگه هم دارم . شما نظرت در مورد دکتر خاکزاد چیه؟
هستس جان من روی منافی حساسیتی ندارم. برعکس حساسیتم روی دکترای گوشو حلق و بینی هست که اگه ایران نبود باید میرفتن همون گوش و حلق بیمارو چک میکردن نه اینکه بینی عمل کنن و بعد از خرابکاری فکر کنن آپولو هوا کردنو و جو بگیردشونو اون روشون بالا بیاد... من از اینکه شما ناراضی هستید خیلی ناراحتم. اما با خودتون فکر کنید اگر با دکتر دیگه ای عمل کرده بودید و بد شده بود خیلی ناراحت کننده تر نبود؟ تو کامنتاتون دیدم نوشتید قوستون پر شده که خب این خیلی خوبه ولی واقعا بزرگ شدن بینی چطوری امکان پذیره؟ میدونم 10-12 تومن زیاده ولی مگه چقدر فرقشه با دکترای دیگه که خیلیهاشون همین عددو بلکه بالاتر میگیرن مثل زمانی و شیروانی که با تمام خرابکاریاشون(اینا گوشو حلق و بینی هستن) ادعاشونم میشه منم جای شما بودم ناراحت میشدم. بالاخره توقع معقول بیمار باید برآورده بشه. هیچکسی دلش نمیخواد بعد از ترمیم بازم همون باشه یا حتی بدتر. عکس هم کمک میکنه دوستان توی بحثها واقع بینانه تر شرکت کنن و نظر بدن. بعضی از دوستان میگن بینی من خیلی بده بعد عکسشونو میزارن میبینی اصلا اونی نیست که گفتن. زیبایی نسبی هست از فردی به فردی دیگه فرق میکنه. چیزی که برای من قابل قبوله برای خیلیا زیبا نیست.
هستس جان در مورد عمل سوم منم با شما موافقم اصلا خوب نیست که به سومی کشیده بشه در ضمن من منظورم روتوش بود نه واقعا عمل سوم مثل درست کردن پره بینی یا کارهایی که بهش عمل اطلاق نشه ولی بازم اجتناب ناپذیره و وقتی خود دکتر منافی مثلا میپذیره که باز سر سال برای بیمارش کار مجددی بکنه از خیلیا که مسئولیت کارشونو نمیپذیرن بهتره. اگر بشارتی میگه مهر من پای کار تو!!!(انگار بیمار مجسمه است که این اصطلاحو بکار میبره یا بیماره سازه که مهر بزنه روش) ولی مثلا دکتر منافی داره کار خودشو یه جورایی گارانتی میکنه (اونم عملی نه با حرف و مهر!!!)که نشون از اعتمادیه که ایشون به کار خودش داره. ولی بازم دکترا راضی و ناراضی دارن و یه جمع بندی نمیشه کرد. خود بیمار باید تصمیم نهایی رو بگیره.