2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862511 بازدید | 9715 پست
هستس جان توی یکی از سایتای خارجی برای بزرگ کردن بینی نوشته بود که حتما باید یکسال از عملت گذشته باشه و اینکه دکترت عکس قبل از عملت خیلی بهش کمک میکنه.(همونی که دکتر منافی هم گفته بود و به قول خودت منشیش کم کاری کرده بود.) در ضمن تاکید کرده بود که حتما با برنامه نرم افزاری کامپیوتری اول یه طراحی انجام بده که بدونه چقدر باید بینی بیمار بزرگ شه. همچنین نوشته بود که این کارو باید کسی انجام بده که برد تخصصی جراحی پلاستیک داشته باشه چون اصلا به تنفس بیمار مربوط نمیشه. اینم لینکش خواستی مطالعه کن: http://www.realself.com/question/rhinoplasty-nose-bigger1 امیدوارم اینبار اگه خواستی ترمیمی انجام بدی کاملا رضایتت جلب بشه.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام دوستان من تازه وارد این سایت شدم ولی کامنتا تونو میخوندم خیلی خوبه که تبادل اطلاعات میکنید من هم دنبال یه دکتر خوب واسه ترمیم میگردم اما هنوز نتونستم به کسی اطمینان کنم قیمیتش اصلا مهم نیست ولی کو دکترش؟
آقا مجید ما داریم تبادل نظر می کنیم(حرص نمیخورم!!) همه حق دارن نظرشونو بدن. اگر حرفای من شلوغ کردنه پس شما هم سر خانم بشارتی خیلی شلوغش کردید. مسلما اینجام که یه دکتر مطمئن پیدا کنم برای ترمیم. همونطور که از حرفام هم معلومه روی گوش و حلق و بینی ها نمیتونم حساب کنم چون قبلا کاملا دلایلمو گفتم. شما هم ترمیمتونو با خانم بشارتی انجام بدید. در ضمن واقعا دلم میخواد تک تک دوستان از جمله شما با هر انتخابی به موفقیت برسید. من حرفایی رو که باید میزدم گفتم حالا دوستان هر انتخابی که میخوان داشته باشن. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
اولش که رفتم تو خانوم عرب زودی منو شناخت من فقط 2بار تو این 2سال رفته بودم فکر میکنم اینجارو چک میکنن چون قبلش اینجا هی گفتم وقت دارم خیلی اصبانی بود گفت بزار پروندتو پیدا کنم اورد بلند بلند گفت اقای دکتر گفته ترمیم به شما کمکی نمیکنه گفتم مگه میشه خودش گفت پوستو ماساژ بده گفت اینجا که اینطوری نوشته گفتم به دکتر بگو که من امدم گفت هنوز نیومده منم رفتم تو پله ها ایستادم تا دکتر بیاد بعدش 2تا دختره امدم پیشم باهام حرف زدیم گفت منم میخوام ترمیم کنم بینیش معمولی بود خراب نبود گفت یکی از دوستام با بشارتی عمل کرده گفتم مگه میشناسی گفت اره گفتم عضو نی نی سایتی گفت نه خلاصه گفت بینی دوستم عالی شده همش خداروشکر میکنه گفتم تو دیدی گفت نه اما همش واسه تشکر میره مطب بشارتی بشارتیم بهش گفته واسه تشکر از من تو روزنامه ها بنویس من که متوجه نمیشم یعنی چی بعدش منافی امد از اسانسور بالا بهش گفتم اقای دکتر منشیت نمیزاره من با شما ملاقات داشته باشم گفت پسرم بخدا بینیه تو خوبه بقران خوبه من دیگه هیچی نگفتم چون زشت بود تو راپله ها نگرش دارم گفتم باشه مرسی خداحافظ
یاد همگی بخیر .... بچه ها ما با این قصاب کارمون بعد ار کلانتری و پلیس به دادگاه کشید که تاریخش 28 برج دیگس .... راستی ی چیزی رو توی این سالا یا گرفتم خواستم به دوستان جدید تر بگم ... من بعد از 5 سال دیگه نم نم با قیافم کنار اومدم ... آعادت و سازگاری واسه زنده بودن از اول حیات همیشه با آدما بوده ...ما کم کم به هر چیزی توی زندگی عادت می کنن .... من الان بینیم با همون بیتی بعد عمل فرق نکرده اما الان مثل 2 سال اول نیستم که همش استزس دیدن خودمو و بینی رو داشتم و حتی شاید الانم اوضاع ظاهریم بذتر باشه اما خودمو با شرایط جدید سازگار کردم ... .... هنوز نا امیدم نیستم شاید شانس بهترین بینی ی روزی من باشم !!!!!
2827
2791
2779
2792