2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست
یه جاهای حق با سارا خانوم هست یه جاهای اقا مجید درست میگه دکتر باید کارشو بلد باشه چه گوش و حلقو بینی چه جراح پلاستیک الان مثلان خوده من چیزای از کامپیوتر میدونم که شاید مهندس کامپیوتر با اون همه درس خوندنش ندونه در کل همه چی به تجربس از نظر من امروز وقت دارم ساعت 4 باید مطب منافی باشم خیلی استرس دارم الان یه عالمه حرف اماده کردم بهش بگم وقتی میرم تو همرو یادم میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارمان شما که بینی قبل عمل من دیدی . به قول شما محال بود اون بینی بزرگ بشه حالا چرا منافی بهم گفت نمره بینیت 17 میکنم اگه نمیشد بهم میگفت نمیشه پس رو حرف منافی هم نمیشه حساب کرد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
این نمره دادانشو این وسط نمیدونم چیه در کل هستس بازم خراب نشده خدارو شکر کن درسته این همه صبر کردی و این همه هزینه کردی توقع داشتی عالی بشه حالا یه چیزه معمولیه یا همون بینی خودت هست دیگه شبیه خوک یا چیزه دیگهی که نشده بینیت منافیم که بهت گفته درست میکنم ایشالا تا 1 ساله دیگه درست میکنه و همون چیزی که میخوای میشه
هستس جان توی یکی از سایتای خارجی برای بزرگ کردن بینی نوشته بود که حتما باید یکسال از عملت گذشته باشه و اینکه دکترت عکس قبل از عملت خیلی بهش کمک میکنه.(همونی که دکتر منافی هم گفته بود و به قول خودت منشیش کم کاری کرده بود.) در ضمن تاکید کرده بود که حتما با برنامه نرم افزاری کامپیوتری اول یه طراحی انجام بده که بدونه چقدر باید بینی بیمار بزرگ شه. همچنین نوشته بود که این کارو باید کسی انجام بده که برد تخصصی جراحی پلاستیک داشته باشه چون اصلا به تنفس بیمار مربوط نمیشه. اینم لینکش خواستی مطالعه کن: http://www.realself.com/question/rhinoplasty-nose-bigger1 امیدوارم اینبار اگه خواستی ترمیمی انجام بدی کاملا رضایتت جلب بشه.
سلام دوستان من تازه وارد این سایت شدم ولی کامنتا تونو میخوندم خیلی خوبه که تبادل اطلاعات میکنید من هم دنبال یه دکتر خوب واسه ترمیم میگردم اما هنوز نتونستم به کسی اطمینان کنم قیمیتش اصلا مهم نیست ولی کو دکترش؟
آقا مجید ما داریم تبادل نظر می کنیم(حرص نمیخورم!!) همه حق دارن نظرشونو بدن. اگر حرفای من شلوغ کردنه پس شما هم سر خانم بشارتی خیلی شلوغش کردید. مسلما اینجام که یه دکتر مطمئن پیدا کنم برای ترمیم. همونطور که از حرفام هم معلومه روی گوش و حلق و بینی ها نمیتونم حساب کنم چون قبلا کاملا دلایلمو گفتم. شما هم ترمیمتونو با خانم بشارتی انجام بدید. در ضمن واقعا دلم میخواد تک تک دوستان از جمله شما با هر انتخابی به موفقیت برسید. من حرفایی رو که باید میزدم گفتم حالا دوستان هر انتخابی که میخوان داشته باشن. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.