2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849543 بازدید | 9732 پست
آقا آرمان ورزشهایی رو که برای بینی توی صفحه قبل گذاشتم انجام بدید. بینی شما رو دیدم. کاملا مشخصه که پوستتون جا برای باز شدن داره. به جز این ورزشها زیاد سونا برید یا مثلا زیر دوش آب گرم بینیتونو ماساژ بدید. بخور هم شنیدم خوبه.
فرقش با بقیه چیه ؟ از کجا پیداش کردی ؟ اینارم بگووووو ..... دنبال موش آزمایشگاهی نباشه ی وقتی ؟ بد اخلاف و خوش اخلاقیشو کاری ندارم ... می ن.نه به بینی بعد چهارمو برگردونه ؟ ؟ ؟ من بعد 4 می خواموووووووووووووووو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا آرمان وقتی میگید نمیتونم از فکرش دربیارم نمیشه دیگه. پس نمیخواد سعی کنید که فراموشش کنید چون نمیتونید. خود منم همینطوریم. پس فعلا فقط تا میتونید همون ورزشارو انجام بدید. امیدتونو از دست ندید.
اینو بگم و شب همگی خوش ... توی این چند سال همیشه توی تلویزیون این عقده روی دلم موند که چرا همش وقتی توی تلویزیون میگن بینی فلانی خراب شد میگن رفته پیش دکتر غیر متخصص !!!!!!... پس من و شما و این همه بینی درب و داغون کار کدوم خری بود !!!!!! (ببخشید اگه بی ادبی شد ) شاید نمی خوان ملت بفهمن که این دکتراشون مثه دکترا جاهای دیگه و کارهای دیگه بی سوادن .... که اگه ملت بفهمن اینا بی سوادن خب شاید اونموقه به همه مدل دکتر از پزشکی و پی اچ دی تعمیم بدن و کار بیخ پیدا کنه.... مگه نیست که همه چی آرومه ؟؟؟؟!!!! باشه من خر !!!می خوام گوشامو عمل کنم آدم شم .دکتری نیس که موش آرمایشگاهی بخواد !!!! مریم جان نگفتیاااااااااااااااااا ؟
من جدا اصلا دنبال دردسرو ریسک عمل مجدد و استرسش نیستم... یکی بم میگفت بینی ات خوبه من قبول میکردم اونم یکی مثل منافی... چون واقعا اعصابشو ندارم. خیلی از دوستان اینجا میگن بینیم داغونه بعد که عکسشونو میبینیم تا دو روز تو شکم که چی رو میخوان عمل کنن؟؟ به نظرم کسی باید بره دنبال ترمیم که واقعا ایراد اساسی داره بینیش نه اینکه مثلا میخواد نوک بینیش بره بالاتر...
این داستانها چیه میگید نقش کشیدن و از این پلیس بازی. از اینکه خانم عرب بیاد اینجا بخونه و یا حتی تبلیغ کنه امکانش هست ولی از اینکه اون دوتا خانم فرستادن ، نقشه است خیلی خنده دار یعنی خانم عرب نقشه میکشه دوتا خانم میفرسته پیش آرمان که از بشارتی تعریف کنن !؟! به قول سریال پایتخت مگه میشه مگه داریم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سپاکو عزیز با عرض پوزش و عذر خواهی بابت تاخیر در جواب( به خاطر شرایط روحی بدی که دارم و از اینکه الکی تابلو شدم که 2 بار بینیم عمل کردم) دکتر امیری زاد در مورد خاکزاد بهم گفت و اینکه خاکزاد همکلاسش بود . واقعیتش خاکزاد ترمیم انجام نمیده . من هم از دیگران شنیدم و خودمم پیشش ویزیت شدم و من نپذیرفت حالا شما برید خوب بینی شما با من فرق داره خدا رو چه دیدی شاید قبول کرد . سپاکو جان اگه هم خواستی با خاکزاد ترمیم کنی در موردش بیشتر تحقیق کن هر چند جراح پلاستیک و این دوستان تاپیک اصرار دارن جراح پلاستیک بهتره ولی من نمونه بد هم ازش دیدم . ( یه نمونه جراحی اولش یک فروشنده خانم تو فروشگاه پوشاک خانواده نرسیده به میدون 17 شهریور، کلا پرونده جراحی بینی افراد زیر بغلمه )صرفا جراح پلاستیک بودن ملاک نیست مهم اینه که طرف به کارش علاقمند باشه و ذوق هنری هم داشته باشه به نظر من یک جراح بینی حتما باید دستی در هنر داشته باشه چون قراره برای یک صورت یک بینی طراحی کنه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .