2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849543 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش که رفتم تو خانوم عرب زودی منو شناخت من فقط 2بار تو این 2سال رفته بودم فکر میکنم اینجارو چک میکنن چون قبلش اینجا هی گفتم وقت دارم خیلی اصبانی بود گفت بزار پروندتو پیدا کنم اورد بلند بلند گفت اقای دکتر گفته ترمیم به شما کمکی نمیکنه گفتم مگه میشه خودش گفت پوستو ماساژ بده گفت اینجا که اینطوری نوشته گفتم به دکتر بگو که من امدم گفت هنوز نیومده منم رفتم تو پله ها ایستادم تا دکتر بیاد بعدش 2تا دختره امدم پیشم باهام حرف زدیم گفت منم میخوام ترمیم کنم بینیش معمولی بود خراب نبود گفت یکی از دوستام با بشارتی عمل کرده گفتم مگه میشناسی گفت اره گفتم عضو نی نی سایتی گفت نه خلاصه گفت بینی دوستم عالی شده همش خداروشکر میکنه گفتم تو دیدی گفت نه اما همش واسه تشکر میره مطب بشارتی بشارتیم بهش گفته واسه تشکر از من تو روزنامه ها بنویس من که متوجه نمیشم یعنی چی بعدش منافی امد از اسانسور بالا بهش گفتم اقای دکتر منشیت نمیزاره من با شما ملاقات داشته باشم گفت پسرم بخدا بینیه تو خوبه بقران خوبه من دیگه هیچی نگفتم چون زشت بود تو راپله ها نگرش دارم گفتم باشه مرسی خداحافظ
یاد همگی بخیر .... بچه ها ما با این قصاب کارمون بعد ار کلانتری و پلیس به دادگاه کشید که تاریخش 28 برج دیگس .... راستی ی چیزی رو توی این سالا یا گرفتم خواستم به دوستان جدید تر بگم ... من بعد از 5 سال دیگه نم نم با قیافم کنار اومدم ... آعادت و سازگاری واسه زنده بودن از اول حیات همیشه با آدما بوده ...ما کم کم به هر چیزی توی زندگی عادت می کنن .... من الان بینیم با همون بیتی بعد عمل فرق نکرده اما الان مثل 2 سال اول نیستم که همش استزس دیدن خودمو و بینی رو داشتم و حتی شاید الانم اوضاع ظاهریم بذتر باشه اما خودمو با شرایط جدید سازگار کردم ... .... هنوز نا امیدم نیستم شاید شانس بهترین بینی ی روزی من باشم !!!!!
آقا آرمان شاید شما بینیتون خوبه. به من که گفتن 20% بهتر میشی پس حتما بینی من به نظرشون بهتر میتونست بشه. اون خانوما هم که میگین احتمالا باید روزنامه نگاری خبرنگاری باشن که خانم بشارتی گفته بهشون برام مطلب تو روزنامه بنویس. بعدشم شما راست میگید اینجا گفتید رفتید مطب دکتر منافی. دوستان دیگه لطفا زمان دقیق رو تنها به صورت خصوصی به هم اطلاع بدید اینطوری بهتره.
سلام اقا مانی اتفاقا چن وقتی بود به فکرت بودم یه دکتر پیدا کردم راست کار خودت خواستی بگو ادرس بدم یه مشاوره باهاش بشو.من که همه امیدم بعد خدا به اونه
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
نه بابا سارا خانوم دختره اصفهانی بود و یه کاغذم دستش بود ادرسه دکترا توش بود بهم گفت مارو میبری پیش بشارتی گفتم من وسیله ندارم یعنی میگی اون 2تا حرف زدنشون نقشه بوده امکان نداره من که باورم نمیشه اما در کل خانوم عرب اینجارو چک میکنه حواستون باشه امار ندیدن کی میخواین برید چون منو با یک نگاه شناخت در کل میگم اقای منافی کاملان با شخصیت مهربون و دلسوز هستن هر کسه دیگه بود تا حالا 100باره منو عمل کرده بود ولی ایشون میگن نه بینیت انقدری ایراد نداره که بخواد ترمیم بشه
راستی به دختره گفتم بشارتی که گوشو حلقو بینیه جراح پلاستیک نیست گفت دوسته من میگه درس گوشو حلقو بینی خیلی سختره ! گفتم جراح پلاستیک که بیشتر درس میخونه گفت اره اما اون سختره ولی فکر نمیکنم اون 2تا خانوم نقشه کشیده باشن چون رفت پول ویزیت داد و گفت 1بار باهاش حرف میزنم ببینم نظر منافی چیه من که از فکر بینیم نمیتونم بیام بیرون باید ایراداش برطرف بشه و برم پیه زندگیم
آقا آرمان اونقدر از این کلکا توی سایتای مختلف دیدم که باورم نمیشه راستشو گفته باشن. دقیقا هم با شما موافقم. آقای دکتر منافی خیلی با کمالاتن. انصافا هم با این اصرارای شما هر کی بود میگفت بیا عملت کنم.