2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862506 بازدید | 9715 پست
قبل و بعد عمل من به ل، قبل وبعد عملم به لطف دکترم هیچ تغییری نداره.خیلی جزیی.من اگه اینو میخواستم که اصلا عمل نمیکردم.الانم واقعا دلم یه ترمیم میخواد.لینیه من مثه یه بینیه فابریکه.هیچ کی متوجه نمیشه عمل شده.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم دی 93 با دکتر منافی ویزیت شدم. به منم گفت 12 که تا 10 راه میومد. ولی اونموقع وقت نداشتم توی مطبش بشینم و مریض ببینم. به قول بانو منیر جان باید واقعا کسی که میخواد ترمیم کنه یکی دو ماهشو بذاره واسه مطب گردی و نشستن توی مطب دکتری که میخواد باهاش عمل کنه.
من خیلی عکس از ترمیم های منافی دارم از قبل و بعد عملشون اینکه اقا مجید میگه تغییر زیاد نمیده از نظر من اشتباس اتفاقان تغیرات واقعان عالی بوده بعده ترمیم حالا شاید تازگیا کارش ضعیف شده باشه
آقا مجید مریمی از کاربرای خوب اینجا هستن و قضاوت شما در مورد ایشون رو اصلا درست نمیدونم از مریمی عزیز خواهش میکنم باز هم مثل قبل به اینجا سر بزنه انشالله شما هم عمل موفقیت آمیزی داشته باشید و اونقدر منطقی باشید که بتونید نظرات مخالفین رو هم گوش بدید
بچه ها خواهشن انقدر انرژی منفی بهمدیگه ندیم یکی میگی بشارتی بدرد نمیخوره یکی میگه منافی خوب نیست یکی میگی ترمیم بسیار سخته و ریسکی خوب اینجوری همه نا امید میشن همین چند روز پیش رفیقم یه عکس بهم نشون داد پسره چون بینیش کج بود از یه گوشش قضروف برداشته بودن صاف صاف شده بود بینیش تازه با یه دکترو اماتور عمل کرده بود که اسمش اصلان تو اینترنت نیست از نظر من بشارتی و منافی هر چی که باشن بلخره بهتر از دکترای اماتور هستن تجربه خوبین دارن تو ترمیم اما کدوم بهترن من این هفته میخوام باز جفتشونو یه چک اساسی بکنم و نتیجرو میام اینجا میگم
سارا جان شما خیلی راحت از عمل سوم حرف میزنی . من نوعی منافی با توجه به نرخ بالاش به این دلیل انتخاب کردم که به عمل سوم کشیده نشه وگرنه شاید دکتر خودمم میتونست با 3 بار عمل یه بینی ایده ال به من بده . دکتر منافی هم اجازه چندین بار ویزیت قبل عمل نمیده حتی روز قبل عمل هم منشیش اجازه نداد دکتر من ببینه . امیدوارم شما زمانی که ترمیم کردی راضی باشی ولی اگه نبودی اون زمان هم از دکتر منافی جانب داری میکنی؟ ؟؟؟!!!! و اما در مورد عکس : من اگه عکس نمیزارم ( بارها گفتم) عکس با اصلش فرق میکنه و اگه کسی میخواد من ببینه روزی که نوبت ویزیت دارم بیاد حضورا من ببینه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان من یه بار از شما سوال پرسیدم جواب ندادی چون حدس می زنم متوجه نشدی باز می پرسم عزیزم. شما یه بار گفتی یکی از دکتر ها گفتن بهت که چرا پیش فلان دکتر که شماله و کارش خوبه عمل نمی کنی. می خوام بدونم کدوم دکتر رو بهتون گفت؟ چون منم از بابلسر هستم و اگه دکتر خوب این اطراف خودمون پیدا کنم برام راحت تره. یه سولل دیگه هم دارم . شما نظرت در مورد دکتر خاکزاد چیه؟
2827
2791
2779
2792