آقا مجید همیشه از دکتری نگرانی داشته باشید که قبل از عمل میگه عالی میشید. من و امثال من هم توی عمل اولمون گول این حرفا رو خوردیم که این شد. عالی یعنی 100% بی نقص. یعنی بهترین حالت ممکن. حالا به نظرتون وقتی دکتری به شما اینو میگه باید چه فکری در موردش کرد. در ضمن خانم بشارتی یه مطب هم توی کرج داشتن که نمیدونم هنوز دایر هست یا نه. یه سرم به اونجا بزنید و اوضاع رو بررسی کنید. در ضمن توی سایتای مختلف داشتم میگشتم کامنتهای خانمی به نام مریم رو توی این سایت پیدا کردم در مورد خانم دکتر بشارتی:
http://www.zibasho.com/archives/5742 من متن این خانم رو میزارم تا خودتون ایشونو به عنوان یه ناراضی ببینید و قضاوت کنید: مریم پاسخ در تاریخ تیر ۱۸م, ۱۳۹۴ ۰۹:۳۳: سلام . من هم دو بار بینیم رو عمل کردم . پیش دکتر بشارتی زاده که خیلی تعریفشو می کنن. اخلاق که اصلا نداره . حرف بزنی از اتاقش پرتت می کنه بیرون. بینیم رو چند سال پیش عمل کرد کج شد . یه ماه پیش بینیم رو عمل ترمیمی انجام داد این دفعه منو عین خوک کرده . کارم شده گریه و زاری دیگه روم نمیشه بدون چسب دم در برم . نمی دونم کارم رو چی کار کنم . ا خجالت نمی تونم بیرون در بیام آقا مجید من اگه وقت میزارم و هر چی میدونم و میبینم میگم برای کمک به شما و دیگر دوستانه که شما هم به من کمک کنید. باور کنید یه جنگه بین مریضا و دکترا. اونا که هوای مارو ندارن ماباید خودمون به داد هم برسیم. میدونم دکترا کار خوب و بد دارن ولی لطفا مراقب باشید. من از ترسم دیگه ویزیت نمیرم نه از ترس عمل از ترس شیادایی که دکترنما هستن. منظورم هم هر دکتری هست که میخواد دیگرانو گول بزنه.