2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
قبل و بعد عمل من به ل، قبل وبعد عملم به لطف دکترم هیچ تغییری نداره.خیلی جزیی.من اگه اینو میخواستم که اصلا عمل نمیکردم.الانم واقعا دلم یه ترمیم میخواد.لینیه من مثه یه بینیه فابریکه.هیچ کی متوجه نمیشه عمل شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا مجید شما گیر دکتر بی سواد بی تبحر نیفتادی که بدونی واقعا اینا شاهکارای اون به اصطلاح دکتراست(حیف اسم دکتر) در ضمن توی تمام عکسها هم آقای دکتر منافی نوشتن ترمیم بینی عمل شده توسط جراحان دیگر نه تصادف یا هر چیز دیگه. همونطور که مثلا نوشتن ترمیم بینی در بیماران شکاف کام و لب یا ترمیم نقص مادرزادی بینی. مورد 21 هم به هر دکتری میدادی بهتر از اون نمیتونست دربیاره. بینی بیمارو کاملا پایین آورده. شما زاویه بین بینی و پشت لب رو ببین که حدودا از 130درجه شده 90 درجه. کاش همه دکترای مطرح شده در این سایت عکساشونو میزاشتن توی سایتشون میتونستیم واقعا قضاوت کنیم. در ضمن هر کسی با هر دکتری که ترمیم کرده و ناراضی هست بیاد عکسشو بزاره ببینیم خودش خیلی حساسه یا نه دکتر واقعا کار خرابی کرده.
بله منم میدونم 15 تومن حق الزحمشونه که منم میگم زیاده چون ایشون دارن به دلار میگیرن . ولی به واقع من حاضر بودم 7 سال پیش به دکتر منافی 15 تومن الانو بدم ولی با بهرام مقدم فرد بی سواد شیاد عمل نکنم. حالا هم که کار از کار گذشته و اونقدر مشغول کار و کار و کارم که وقت ویزیت با هیچ دکتری رو بعد از دکتر منافی نداشتم.دکتر منافی به من گفت بیشتر از 20 درصد بهتر نمیشی ولی همش حس میکنم از پس بینی من برمیاد اینارو میگه که توقع منو بیاره پایین.
دوستان این لینکو حتما قبل از اینکه اقدام به ترمیم بینی کنید ببینید . کاملا اصول تناسب اجزای صورت رو بیان کرده. بهتون دید خوبی برای توقعتون از ترمیم میده که مثلا فانتزی یا بینی سربالا واقعا به هر کسی نمیاد. http://drnoursadeghi.com/fa/?page_id=160
منم دی 93 با دکتر منافی ویزیت شدم. به منم گفت 12 که تا 10 راه میومد. ولی اونموقع وقت نداشتم توی مطبش بشینم و مریض ببینم. به قول بانو منیر جان باید واقعا کسی که میخواد ترمیم کنه یکی دو ماهشو بذاره واسه مطب گردی و نشستن توی مطب دکتری که میخواد باهاش عمل کنه.
آقا مجید بعضی از دکترا مثلا دو روز توی هفته فقط ویزیت بیمارای جدید رو میکنن بعد میبینی روزای دیگه هفته نوبت بیمارایی رو گذاشتن که بینیشونو خراب کردن. مقدم فرد دقیقا اینطوری بود. 2 روز هفته برای ویزیت بیمارای جدید بود 2 روز دیگه برای بیمارای ناراضی که مسلما بیمارای جدید اصلا خبر نداشتن ایشون این روزا هم مطبن و دارن جواب بیمارای ناراضی رو میدن. اینو گفتم که حتما بیخبر یه روزی غیر از روزی که دکتری میگه من ویزیت میکنم برید سراغ مطبش. حالا میخواد دکتر بشارتی باشه یا دکتر منافی یا هر کس دیگه.
آقا مجید همیشه از دکتری نگرانی داشته باشید که قبل از عمل میگه عالی میشید. من و امثال من هم توی عمل اولمون گول این حرفا رو خوردیم که این شد. عالی یعنی 100% بی نقص. یعنی بهترین حالت ممکن. حالا به نظرتون وقتی دکتری به شما اینو میگه باید چه فکری در موردش کرد. در ضمن خانم بشارتی یه مطب هم توی کرج داشتن که نمیدونم هنوز دایر هست یا نه. یه سرم به اونجا بزنید و اوضاع رو بررسی کنید. در ضمن توی سایتای مختلف داشتم میگشتم کامنتهای خانمی به نام مریم رو توی این سایت پیدا کردم در مورد خانم دکتر بشارتی: http://www.zibasho.com/archives/5742 من متن این خانم رو میزارم تا خودتون ایشونو به عنوان یه ناراضی ببینید و قضاوت کنید: مریم پاسخ در تاریخ تیر ۱۸م, ۱۳۹۴ ۰۹:۳۳: سلام . من هم دو بار بینیم رو عمل کردم . پیش دکتر بشارتی زاده که خیلی تعریفشو می کنن. اخلاق که اصلا نداره . حرف بزنی از اتاقش پرتت می کنه بیرون. بینیم رو چند سال پیش عمل کرد کج شد . یه ماه پیش بینیم رو عمل ترمیمی انجام داد این دفعه منو عین خوک کرده . کارم شده گریه و زاری دیگه روم نمیشه بدون چسب دم در برم . نمی دونم کارم رو چی کار کنم . ا خجالت نمی تونم بیرون در بیام آقا مجید من اگه وقت میزارم و هر چی میدونم و میبینم میگم برای کمک به شما و دیگر دوستانه که شما هم به من کمک کنید. باور کنید یه جنگه بین مریضا و دکترا. اونا که هوای مارو ندارن ماباید خودمون به داد هم برسیم. میدونم دکترا کار خوب و بد دارن ولی لطفا مراقب باشید. من از ترسم دیگه ویزیت نمیرم نه از ترس عمل از ترس شیادایی که دکترنما هستن. منظورم هم هر دکتری هست که میخواد دیگرانو گول بزنه.
در ضمن بشینید با خودتون دو دو تا چهار تا کنید. دکتر بشارتی با این اخلاقش و اینکه فقط هر کسی یکبار میتونه باهاش ویزیت شه!!!!(خب شاید کسی توی جلسه اول نتونست به اطمینان برای عمل باهاش برسه اونوقت باید چی کار کنه التماس کنه تا راهش بدن داخل اونم مثل یه پیروز که به شکست خورده ای لطف کرده بهش نگاه کنه.) خب این خانم با این اوصاف اگه خراب کرد بینی کسی رو اونوقت مگه بهش میشه گفت که خراب کردی اونم با این اخلاقش. میدونم وقت گذاشتید و به ایشون رسیدید ولی بازم چک کنید. من هیچ دکتری رو بهتون پیشنهاد نمیکنم فقط میگم اگه با شما با خوشی برخورد کرده این حالتو داره به شما نشون میده چون ایشون ذاتا آدم بد اخلاقیه و داره خیلی خودشو در مقابل شما کنترل میکنه. اینارو باید میگفتم تا از واقعیتها مطلع باشید بعد با هر کسی خواستید ترمیم کنید. براتون آرزوی بهترین عمل ترمیمی رو دارم.
دوستان لطفا اکر کسی رو میشناسید که رفته از دکتر خرابکارش شکایت کرده و بعد به نتیجه ای رسیده رو معرفی کنید. اینو گفتم که به هممون ثابت بشه آدمی که بینیش بد شده حال هیچ کاری رو دیگه نداره. پس لطفا تو انتخاباتون دقت کنید. اولا دکتر جراح پلاستیک کلی واحد زیبایی گذرونده که عمرا گوش و حلق و بینی ها حتی اسم رفرنسا یا واحدای درسیشونو بدونن. دوما مثلا دکتری مثل منافی که ده بارم باهاش ویزیت بشی اصلا ناراحت نمیشه در حالی که 20 سال بزرگتر از همین دکتر بشارتی باید باشه(از نظر تجربه کاری و سنی حدودی گفتم) اینم به خاطر اعتماد به نفس کاذبی هست که مریضای بشارتی بهش دادن(ترمیمکاره!!!!) سوما دکتر منافی میگه اگه کسی رو ترمیم کردم ناراضی بود باز بعد یکسال عملش میکنم. حالا برو به بشارتی بگو ناراضیم. ن ناراضی رو نگفته..... اینارو واسه اون ور آبیا و این ور آبیا میگم که بدونن چطوریه. منافی اگه میگه 15 با چونه میتونی برسونیش به 12. یعنی نباید اختلاف دستمزدی بین یه متخصص گوش و حلق و بینی با یه متخصص جراح پلاستیک که نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک هم هست باشه؟!!!
اینم لیست پزشکان عضو انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایرانه http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm این لیست پر از دکترایی هست که عمل اولاشون خوب میتونه باشه ولی ترمیمی باید خیلی تحقیق کنید تا پیدا کنید که خیلیاشون تو همین لیست هستن.
آقا مجید آخه شما به عنوان یه بیمار که توی بار اول از نادانی یه دکتر اذیت شدید چرا باید با ترس و لرز برید داخل مطلبشون؟ چرا این خانوم از همه طلبکاره؟ راستش منم کسی مثل شما بیاد پیشم ببخشیدا از روی دلسوزی هم شده بهش میخندم. شما هم باشی بهش ترحم میکنی. آقا مجید این دکترا رو ما بزرگ کردیم. خیلی مشخصه هیچ دکتری به هیچ بیماری لطف نمیکنه پول میگیره کار انجام میده(البته بماند که بعضی ها خرابکاری میکنن) در هر صورت من نمیخوام نه شما نه هیچ کس دیگه ای که مثل من اذیت شدید بیش از این ناراحت بشه. شما که تا حالا صبر کردید باز هم بیشتر تحقیق کنید.
در ضمن آقا مجید اینی که دکتر بشارتی گفته من به همه میگم 16-17 مگه میشه واسه همه یه نسخه صادر کرد؟!! یکی هست بینیش اگه مثلا ایرادش برطرف شه خیلی خوب میشه یکی دیگه هم مثلا نهایت خوب بشه. در مورد ویزیت هم بگم هیچ دکتری حق دریافت ویزیت مجدد از بیماری که درمانش با اون دکتر تموم نشده رو نداره(بعضیها میگن طی دو هفته بعد اگر مراجعه کنه نباید ویزیت گرفت که اینم درسته) البته این موضوع مخصوصا توی دیدن آزمایشها و سی تی بیمار هم هست که حق دریافت ویزیت مجدد ندارن پس اینم لطف نبوده. اینم لینکش مطالعه کنید: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931006000651 بعدشم اگه بینی ترمیمی رو نمیشه زیاد تغییر داد دیگه چه امضایی پای کار!!!