2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849485 بازدید | 9732 پست
خوب این من از بچه هایی که باهاش ترمیم کردن هم شنیدم اگه دکتر از کسی خوشش بیاد براش سنگ تموم میزاره و حتی بهش میگه هر مدل دوست داری عکس بیار برات درست کنم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرمر جان فقط قوسم پر شده حتی از یک نمیرخ یه قوز کوچولو هم دارم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
منم دلیلش نمیدونم چرا ازم خوشش امد شاید به این دلیل باشه که منم از بشارتی خوشم امد . کلا من با ادمهای بداخلاق بهتر و راحتتر میتونم ارتباط برقرار کنم . یه استاد داشتم تو دانشگاه اوازه بداخلاقیش تو کل استان پیچیده بود ولی من باهاش خیلی خوب ارتباط برقرار کرده بودم
دوستان بشارتی به قیافش اصلا نمیخوره عصبی باشه!!!! عکس سایت نظام پزشکیشه: http://uupload.ir/files/636q_besharati.jpg از اینجا خودتون میتونید پیداش کنید فقط بزنید روزیتا بشارتی زاده همین http://portal.irimc.org/DoctorSearchEngine/Search.aspx
مرمر جان 5 سالم که بود یه دندونپزشک خانوم یکی از دندونای شیریمو با بی حسی کم کشید. تازه یه مقدار از لثمم پاره شده بود که تا چند ساعت خونش بند نمی اومد. قشنگ اون روزو یادمه. با پدرم رفته بودم. نمیدونم چرا پدرم بیرون اتاق نشسته بود. در هر صورت با داد و فریاد من اومد تو اتاقو منو از دست اون جانی نجات داد. خلاصه خاطره اون روز تو ذهنمه هنوز. حسم به دکترای زن خیلی بده.
نینا جان من نمیدونم واقعا ظریفکارن یا نه. ولی من به خاطر اون تجربه حسم بده هنوز. بانو منیر جانم هر چند با دکتر علامه عمل کردن و دکتر اولشون مثل من مقدم فرد نادکتر بود ولی واقعیت اینه که نمیتونم نه به علامه نه به بشارتی اعتماد کنم. حتی یادآوری اون خاطره هم برام ناراحت کنندست. واسه همین از دکترای زن فراری ام.