قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
خوب این من از بچه هایی که باهاش ترمیم کردن هم شنیدم اگه دکتر از کسی خوشش بیاد براش سنگ تموم میزاره و حتی بهش میگه هر مدل دوست داری عکس بیار برات درست کنم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
منم دلیلش نمیدونم چرا ازم خوشش امد شاید به این دلیل باشه که منم از بشارتی خوشم امد . کلا من با ادمهای بداخلاق بهتر و راحتتر میتونم ارتباط برقرار کنم . یه استاد داشتم تو دانشگاه اوازه بداخلاقیش تو کل استان پیچیده بود ولی من باهاش خیلی خوب ارتباط برقرار کرده بودم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
مرمر جان 5 سالم که بود یه دندونپزشک خانوم یکی از دندونای شیریمو با بی حسی کم کشید. تازه یه مقدار از لثمم پاره شده بود که تا چند ساعت خونش بند نمی اومد. قشنگ اون روزو یادمه. با پدرم رفته بودم. نمیدونم چرا پدرم بیرون اتاق نشسته بود. در هر صورت با داد و فریاد من اومد تو اتاقو منو از دست اون جانی نجات داد. خلاصه خاطره اون روز تو ذهنمه هنوز. حسم به دکترای زن خیلی بده.
نینا جان من نمیدونم واقعا ظریفکارن یا نه. ولی من به خاطر اون تجربه حسم بده هنوز. بانو منیر جانم هر چند با دکتر علامه عمل کردن و دکتر اولشون مثل من مقدم فرد نادکتر بود ولی واقعیت اینه که نمیتونم نه به علامه نه به بشارتی اعتماد کنم. حتی یادآوری اون خاطره هم برام ناراحت کنندست. واسه همین از دکترای زن فراری ام.