2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
فک پایینم یه خورده جلو و فکر میکنم از بغل یه خورده تراشیده بشه هم بینیم روصورتم بهتر میشه و هم خوب فکم دیگه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرمر جان با تزریق چربی میشه فرم عوض کرد؟بعد از مدتی بر نمیگرده ؟
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
والا من از خودت شنیدم گلم. بعد رفتم یکم سرچ کردم دیدم آره گویا به چونه هم میزنن ولی مثل لب و گونه و ..عمومیت نداره اونم نیاز به روتوش داره و گویا بستگی به فرد داره چند نفر گفته بودن چند ساله خوبن بعضیها هم میگفتن اثری از چربی نمونده بعد یک مدت کوتاه
همش زیر سر این بینی . بشارتی بهم گفته بود بینیت هم باید قوسش پر شه و هم پهن بشه و سرش بیاد پایین بهم گفت یه بینی خوشگل برات درست میکنم . خدایی بشارتی خودش خیلی خوشگله و تو زیبایی سلیقه هم داره
اره . مرمر جان خداییش بشارتی با من خیلی خوب بود حتی یکبار دیگه ای که رفتم پیشش بهم گفت میتونی ترمیم نکنی مردم همینجوریش هم شمارو زیبا میبینن باز اگه خواستی بیا من برات ترمیم میکنم
هیچی الکی . از بس تو تاپیک هی گفتن منافی و از بشارتی بد گفتن . ریحانه گفت ناراضیه و از اینجور داستانها . حتی اخریبن باری که پیشش ویزیت شدم کلینیک گاندی بود گفت عالی میشی من بهش گفتم قوسم باید پر بشه گفت نه باید بینیت پهن بشه .حتی عکسهایی که برام نوشته بود شهر خودم گرفتم و بردم پیشش گفت خوب نیست راستم میگفت چون اصلا عکسها ایراد بینیم نشون نمیداد. اون روز تو مطب خانمی دیدم میگفت منافی از اشناهاست ولی من از عملاش خوشم نمیاد گفت تو مطبش خانمی دیدم تیغه باریک و نوکش بزرگ بودبه خاطر همین با بشارتی عمل کردم خیلی راضی بود یکسال از عملش گذشته بود همون شب باهاش وقت عمل گرفتم . همسرمم خیلی دوست داشت با بشارتی ترمیم کنم هیچی نمیگفت میگفت خودت تصمیم بگیر ولی جالب بود روز قبل عمل رفت سمت مطب بشارتی
من از حرف منافی سر عملم چیزی نفهمیدم به بیهوشی و دستیاراش گفت اولین باری که امد پیشم نمیخواستم قبولش کنم ولی این دختر انقدر انرژی مثبت بود دلم نیومد . من که منظورش نفهمیدم چرا نمیخواست قبولم کنه به نظرش بینیم خوب بود یا بد بود اگه خوب بود چرا بهم نگفت نیاز به ترمیم نداری