2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
چی بگم هستس جان باز خدا رو شکر بینیت بد نبود و الانم بد نیست و خراب نشده منم داشتم پارسال عمل میکردم ولی منصرف شدم اگه عمل کرده بودم الان دیگه جا افتاده ود این فکرش از خودش بدتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره . مخصوصا اون شعله . با منشی هاشم دوست شدم . یکبار تو تابستون سال گذشته رفتم اون شعله نذاشت برم ویزیت منم دم اسانسور وایستادم بتا زمان رفتن بشارتی با هم هم اسانسور شدیم بهش گفتم منشیتون نذاشت دوباره ویزیت شم گفتن بیش از یکبار نمیشه گفت نه من بهشون میگم بعدش دیگه من مشکلی نداشتم برای ویزیت .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اره نینا جان حتی بهم گفت هر مدلی که دوست داری عکسش بیار برات درست کنم به منشیش گفتم تعجب کرد اول گفت نه عکس نیار دکتر عصبانی میشه گفتم خودش گفته بهم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
این حرفا دیگه فایده ای نداره متاسفانه نتونستم تصمیم درست بگیرم
خیلی دوست دارم الان برم با بشارتی ویزیت بشم ببینم چی میگه
مرمر به نظرت بشارتی بخواد برای بار سومم بینیم عمل کنه همون امیدواری که سال گذشته بهم داد و همون نمره بهم میده بعنی میگه عالی میشی