2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849485 بازدید | 9732 پست
نینا جان خواهر منم نظرش مثل شماست میگه خانمها از زیبایی بیشتر سر در میارن
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم چجوری دلش اومده چه دکتر ناشی ای بوده،اما من به دکتر بینی خودم و اخلاقش اصلا حس خوبی ندارم دقیقا یادمه قبل عمل چجوری بهش اعتماد کردم و اون چجوری هرکار دلش خواست کرد،یا من واقعا احمق بودم یا اون دکتر نامرد بوده،پارسال همش فکر این بودم که عمل میکنم و بهتر میشم اما اون نامرد همه آرزوها و خواب و خیالای من رو خراب کرد یادم نمیره چقدر قبل عمل ذوق داشتم و اتاقمو تمیز و مرتب کردم و هرچی واسه بعد از عملم لازم بود آماده گذاشتم روی میز اماااااا ... فقط امیدوارم خدا ازش نگذره
بانو منیر به نظرت چند وقت بعد از عمل برم پیش بشارتی؟ الان تقریبا 3 ماه گذشته
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بانو منیر به نظرت بهش بگم با منافی ترمیم کردم با نه؟ بهش بگم با دکتر خودم ترمیم کردم
دوستان با توجه به رضایتی که بانو منیر جان دارن از خانم دکتر علامه یا موردایی که میگید دکتر بشارتی از پسش براومده شاید باهاشون ویزیت بشم ولی باید خیلی روم تأثیر مثبت بذارن که نظرم در مورد خانومای دکتر عوض شه وگرنه که با حس بد نمیشه زیر دست جراح رفت آخرش همون حس بد کار دست آدم میده و نتیجه بد میشه.
آره نینا جان میخوام دیگه اینبار نگم کاش با این ویزیت کرده بودم کاش با اون ویزیت کرده بودم. در واقع من منظورم از اینکه گفتم با دکترای خانوم مشکل دارم این نبود که مثلا همه دکترای آقا بی نقصن وگرنه مقدم فردم به عنوان آقا باید یه دکتر درست و حسابی می بود نه یه کسی که فقط فکر جیبشه و بیمار اصلا براش مفهومی نداره.
هستس جان بزار یه کم بگذره. شاید از لحاظ روحی تونستی به این قضیه کنار بیایی. من که ندیدم ولی اینطور که معلومه همه نسبت به چهره ی شما نظر مثبتی دارن.آخه دوباره یه عمل دیگه....سخته که.
ترمیم با دکتر سامی