قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
آخی عزیزم چجوری دلش اومده چه دکتر ناشی ای بوده،اما من به دکتر بینی خودم و اخلاقش اصلا حس خوبی ندارم دقیقا یادمه قبل عمل چجوری بهش اعتماد کردم و اون چجوری هرکار دلش خواست کرد،یا من واقعا احمق بودم یا اون دکتر نامرد بوده،پارسال همش فکر این بودم که عمل میکنم و بهتر میشم اما اون نامرد همه آرزوها و خواب و خیالای من رو خراب کرد یادم نمیره چقدر قبل عمل ذوق داشتم و اتاقمو تمیز و مرتب کردم و هرچی واسه بعد از عملم لازم بود آماده گذاشتم روی میز اماااااا ... فقط امیدوارم خدا ازش نگذره
دوستان با توجه به رضایتی که بانو منیر جان دارن از خانم دکتر علامه یا موردایی که میگید دکتر بشارتی از پسش براومده شاید باهاشون ویزیت بشم ولی باید خیلی روم تأثیر مثبت بذارن که نظرم در مورد خانومای دکتر عوض شه وگرنه که با حس بد نمیشه زیر دست جراح رفت آخرش همون حس بد کار دست آدم میده و نتیجه بد میشه.
آره نینا جان میخوام دیگه اینبار نگم کاش با این ویزیت کرده بودم کاش با اون ویزیت کرده بودم. در واقع من منظورم از اینکه گفتم با دکترای خانوم مشکل دارم این نبود که مثلا همه دکترای آقا بی نقصن وگرنه مقدم فردم به عنوان آقا باید یه دکتر درست و حسابی می بود نه یه کسی که فقط فکر جیبشه و بیمار اصلا براش مفهومی نداره.
هستس جان بزار یه کم بگذره. شاید از لحاظ روحی تونستی به این قضیه کنار بیایی. من که ندیدم ولی اینطور که معلومه همه نسبت به چهره ی شما نظر مثبتی دارن.آخه دوباره یه عمل دیگه....سخته که.