قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
اگه ممکنه لیست دکترهای ترمیم کار کم ریسک رو برام بفرستید، پلیز. (درخواست دوستی دادم)
مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
مشکل تنفسی داشتم که به پیشنهاد یکی با دکتر بیژن موحدیان عمل کردم. نتیجه عمل: تخریب! بعدها با دکتر منافی ترمیم کردم، منافی هم گند زد و مشکل تنفسیم حل نشد.
میشه اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه؟من یک ماهه عمل کردم سوراخ سمت چپم کیپه و از داخل که نگاه میکنم تنگ تر از راستمه ولی گاهی اوقاتم باز میشه دکتر گفت واسه ورمه ولی من نگرانم شست و شوام که میدم طعم خون میاد تو دهنم کسی اگر اینجوری بوده منو راهنمایی میکنه
میشه اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه؟من یک ماهه عمل کردم سوراخ سمت چپم کیپه و از داخل که نگاه میکنم ...
خواهر زاده منم اینجوری بود رفت ترمیم پیش دکتر شهنوازی. تو زاهدان ،الان اوکی شده ،منم چون از بیهوشی میترسم میرم پیش ایشون نوک بینی منو درست کنه سوراخای ببنیمو کوچیک کنه