2777
2789
عنوان

سرما خوردگی

77 بازدید | 12 پست

خانما چی بخورم خوب بشم

دیگه دارم میمیرم

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم🥲🥲

خواهر وااای من که دیگه مردممم

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

آب گرم یه قاشق عسل آبلیمومن حتی یکم عسل با یکم زردچوبه مثل خمیر میکنم. قد یه قرص یا کپسول با آب قو ...

زردچوبه بد نیست واسه سرما؟

* ببند به ویتامین سی

* خواب کامل داشته باش

* شربت عسل (اصل) با زنجبیل استفاده کن

کشف شده که مصرف ویتامین سی با کاهش زمان بیماری رابطه "مستقیم" داره. (سیستم دفاعی بدن رو تقویت می کنه)

همینطور کسی که شب نخوابه باعث میشه حدود 75% سیستم دفاعی بدنش ضعیف بشه.

شربت عسل و زنجبیل هم که برای میکروب، عفونت، ... حکم بمب اتم رو داره.

گوشام شدیدد میخاره ، ابریزش بینی دارمگیج و منگم هستم ، خابمم میاد ..گلومم میسوزهچکار کنممم

دقیقااا دقیقااااا منم همینم

حتی شبا که میخوام بخوابم از شدت سوزش بینی سرمو درد میگیره خواهر

میدونم شیر مخاط رو تحریک می کنه و علائمش بیشتر میشه

شیر خالی بله. چون طبع سردی داره. ولی با یه چیز گرم مثل عسل یا زردچوبه درمان کننده ست. ما همیشه موقع سرماخوردگی مصرف می کنیم. به خصوص شیرعسل و سریع حالمون خوب میشه.

زردچوبه بد نیست واسه سرما؟

زنجبیل هم پودرش رو میشه با عسل قاطی کرد. مثل قرص درست کنی و بخوری با آب. برای سرماخوردگی عالیه

کلا یه شیر گرم و زردچوبه و عسل و .. دستورش هست . بهش میگن شیرطلایی برای سرماخوردگی. من پارسال تو اینستا دیدم

الان دقیق یادم نیست