2777
2789
عنوان

دوست پیدا کردن

115 بازدید | 18 پست

بچه ها من هر جایی میرم زود با همه اوکی میشم و آدم تنهایی نیستم

کلاس زبانم بعد چندین سال عوض شد و من توی دو جلسه شدم همکلاسی محبوب همه چون انقدر برونگرام سری باهاشون ارتباط گرفتم

حتی توی مسجد موقع اعتکاف اونجا چند تا دوست پیدا کردم

توی مدرسمونم فکر نمیکردم انقدر زود بتونم ارتباط برقرار کنم اما خب الان با همه ی بچه های کلاسمون اوکیم

امروز داشتم با خالم صحبت میکردم میگفت این ویژگی خوبی نیست که با همه دوست میشی و توی هر جمعی دوست پیدا میکنی

واقعا این کار بدیه ؟

اینم بگم با وجود این همه دوست فقط با یک نفر صمیمیم و از همه چیزم خبر داره که اصلا توی شهر خودمون نیست ..

حس بدی پیدا کردم

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خوبه اینکه روابط اجتماعی بالایی داری واقعا عالیه

من که اصلاااا نمیتونم ارتباط بگیرم قدر بدون

شاید زندگی؛ اون جشنی نباشه که تو آرزوشو میکردی ولی حالا که بهش دعوت شوی تا میتونی زیبا برقص...! کاربری قبلیم تعلیق شده...

خیلی خوبه به منم بگو چجوری خیلی دوست دارم بیشتر برونگرا شم

سعی کن از علایقت بگی

آدما کم کم باهات ارتباط برقرار میکنن

و توهین نکن به هیچ کس و اخمو نباش

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

نه خیر هم تازه اینکه اینقدر خونگرم و اجتماعی باشی باعث میشه اینده ی خوبی رو هم تجربه کنی

وای واقعا ؟ ممنون پس ویژگی خوبیه 🥲

نه خوبه اینکه روابط اجتماعی بالایی داری واقعا عالیه من که اصلاااا نمیتونم ارتباط بگیرم قدر بدون

خب پس خداروشکر

مرسی عزیزم

اعتماد کردن خوب نیست دوست گذری به شرط اینکه همه زندگیتو تعریف نکنی

من به هیچ کس اعتماد ندارم توی زندگیم 😂😂

فقط یک نفر هست اونم اصلا اینجا نیست

دوس شدن خوبه اما ب همه اعتماد کردن بده

خب پس خوبه دیگه من به هیچ کس اعتماد نمیکنمممم

در واقع ویژگی اصلی ای که خوب نیست، اینه که با حرف خالت انقد راحت به خودت شک کنی. کار خودتو بکن با او ...

خب چون گفت دختر باید خیلی سرسنگین باشه و اینا و زیاد با بقیه حرف نزنه

فکر کردم شاید اشتباه از منه

خیلی خوبه شما فک کن ادمایی مثل شمانباشن همه اخم کنن خودشونو بگیرن دنیا جهنم میشه

مرسی عزیزم