2777
2789
عنوان

نفرین

146 بازدید | 9 پست

بیدار موندم که فقط سر سال تحویل خانواده شوهرمو نفرین‌ کنم.بدجور دلمو شکوندن حتی امشب.همش با شوهرم دعوا و بحث داریم فقط هم سر اونا.

بخدا من بد نیستم.همه میگن.رفتارارو از نزدیک هم دیدن.وقتی میرم خونشون اصن بهم اهمیت نمیدن.فقط به پسرشون میرسن.یه نمونه خیلی خیلی کوچیکش اینکه فقط به پسرشون میگن چایی میخوری؟اگه بگه اره یا نه دیگه از من سوالی نمیکنن.یعنی من اضافم.خیلی ناراحتم ازشون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نفرین نکن ک دوسر داره فقد اگه دلت شکسته واگذارشون کن به خدا بجای نفرین بشین قران بخون دم سال تحویلی اروم بشی 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بی زحمت هرچی واسه خونواده شوهرت میگی واسه عتیقه های شوهر منم بگو  ولی نفرین نکن نفرین برمیگرده به خود آدم بارها دیدم دعا کن خدا یا به اونا شعور بده یا شوهرا متوجه بی شعوری اونا بشن و کمتر ببینیمشون

مادر شوهر منم کم و بیش اینحوریه ..ولی مگه چند سال دیگه میتونه بتازونه...نهایت 6-7سال دیگه

داره ب خودش ظلم میکنه چون من دارم نوه اش رو تربیت میکنم

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

من به این مسئله معتقدم که آدما هیچکدوم بی عیب مطلق نیستن و بی عیب فقط خداست. همه آدمهای این کره خاکی تقصیر دارن و تو تمام اختلافها هر دو طرف مقصرن حالا با کارها یا رفتارهای اشتباهشون.پس هیچوقت نباید از روی حرف یک طرف قضاوت کرد و حق به اون طرفِ حاضر داد وقتی نمیدونیم اصل قضیه چیه من فقط میگم خدا هممونو به راه راست هدایت کنه

بهشون فکر نکن عزیزم

ذهنتو درگیر چهار تا ادم بی ارزش نفهم نکن

سعی کن فقط رو شادنگه داشتن خودت تمرکز کنی

جوری وانمودکن ک انگاراونا اصلن وجودندارن

دنیا دوروزه حیفه بخاطر یه مشت نفهم وقتو عمرتو با اذیت کردن خودت بگذرونی

جوونه ی تو دلم...پسرم...مامان عاشقته مرد کوچولو^^😍😍😍❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز