2777
2789

منم دلم میخواد منطقی باشم و عصبی نشم ولی نمشہ 

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام دوست عزیزم منم گاهی وقتا که عصبی میشم سخت میتونم خودمو کنترل کنم ولی چندتا راهکار به ذهنم رسید برای خودم امتحان کردم، 1 سعی کن وقتی عصبی شدی، سکوت کنی چون تو اون حال امکان داره یه حرفایی بزنی که بعدش پشیمون بشی.2 یه لیوان آب بخور خیلی کمک میکنه 3 هیچ تصمیمی نگیر تا اونجا که میتونی 4 از کسانی که به هر دلیل باعث ناراحتیت میشن فاصله بگیر تا مدتی 5 ذکر خدا و یادش باعث آرامش میشه به خودت تلقین نکن که عصبی 🌹🌹 امیدوارم مفید باشه

اگه دیدی جوابت و ندادم یعنی حتی ارزش نداری کالری بسوزونم تا برات تایپ کنم😃 حالا تو هی طومار بنویس علاف🤣🤣🤣🤣

من به پیشنهاد ویژه دارم ..تا ۱۰ بشمرین و محل رو ترک منید و چند تا نفس عمیق بکشبد .اینجوری اکسیژن به مغزتون میرسه و آرومتر میشین ..چون تو عصبانیت اکسیژن به مغز نمیرسه و به همین خاطره مغز قفل میکنه 

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

همیشه اونی که عصبانی میشه بازنده اس حتی اگه حق باهاش باشه خیلی از کلمات یه معنی دارن باید از بهترین و ملایم ترینش استفاده کرد میشه با لحن ملایم منظورمونو به طرف مقابل برسونیم آروم و منطقی ولی اثر گذار