2777
2789
عنوان

سرطان سینه

416 بازدید | 30 پست

دوستان من مادرم مشکوک به سرطان سینه است و دکتر گفته باید بیوپسی انجام بده و ما دوشنبه مامانم وقت داره

من واقعا جز مادرم هیچکسی را ندارم و مادرم خیلی ضعیفه از همین حالا روحیه شو از دست داده با این که هنوز چیزی مشخص نیست ولی اگر خدایی نکرده جواب بدخیم بود من واقعا نمیدونم چطور مامانم را آرام کنم چیکار کنم ؟

من واقعا توی دوران سخت کنکور هستم و این مشکل هم روبه رو شدیم میشه بهم بگید چیکار کنم تا بتونم توی این دوران کمک حالش باشم ؟

میشه برای حاجت دلم دعا کنید (:

ان شالله که توده خوش خیمه

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کن براش نذر کردیم خوش خیم باشه گوسفند عقیقه کنیم

ان شالله

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

خدا کمک کنه نگران نباش امید وارم از این خوش خیم ها باشه با دارو رفع میشه

ماهم متاسفانه تو فامیلمون خیلی زیاد بود ولی خدارو شکر درمان شدن و الا سالم هستن

بازم توکل برخدا که هیچی نباشه و اگه بودم با دارو رفع بشه

علم تو این مورد خیلی پیشرفت کرده

صلوات فرستادم براتونحفظ روحیه خیلی مهمه مراقب خودت و مامانت باش

دقیقا خیلی مهمه مامان من از همین حالا چشماش پر اشکه میترسم دور از جونش بدخیم باشه به خاطر این که روحیه شو باخته حالش بدتر بشه

عزیزم از طرف من به مادرت بگو از اون چیزی که تو سینش شاید باشه بزرگترش تو سرم بوده و عمل کردن بهش بگو بابا این همه وجودت از یه تیکه چربی مزاحم میترسی قربونت؟ بهش بگو مزاحمو باید انداخت بیرون اصلا نگران نباشه موفق باشه تو روند درمانش ان شاالله

علائمش چی بود؟انشالله که خوش خیمه توکل به خدا کن

علائمی نداشت مامانم فقط تیر میکشید سینه اش

همین جوری رفت چکاپ سالانه دکتر ها از این آزمایش به اون آزمایش کردن تا الان گفتن مشکوک به سرطان هست باید بیوپسی بشه

منم گاهی اوقات سینه ام تیر میکشه..خیلی میترسم

سرطان بدبخیم اولش اصلا درد نداره

خدا کمک کنه نگران نباش امید وارم از این خوش خیم ها باشه با دارو رفع میشهماهم متاسفانه تو فامیلمون خی ...

دعا کن ناراحتیم بیشتر به خاطر این جنگه خدایی نکرده الان مریض باشه توی این تحریم و بدون دارویی چطور قرص پیدا کنیم چطور دارو پیدا کنیم باورتون میشه ما تو فامیل مون چه دور چه نزدیک هیچکس تا حالا سرطان نداشته اصلا هیچکدوم مون باورمون نمیشه مامانم داشته باشه

عزیزم از طرف من به مادرت بگو از اون چیزی که تو سینش شاید باشه بزرگترش تو سرم بوده و عمل کردن بهش بگو ...

مرسی عزیزم منم میگه هنوز که چیزی معلوم نیست سرطان سینه هم که الان خیلی ها درمان میکنن ولی امیدوارم در کل اصلا هیچی نباشه