سلام دوست عزیزم منم گاهی وقتا که عصبی میشم سخت میتونم خودمو کنترل کنم ولی چندتا راهکار به ذهنم رسید برای خودم امتحان کردم، 1 سعی کن وقتی عصبی شدی، سکوت کنی چون تو اون حال امکان داره یه حرفایی بزنی که بعدش پشیمون بشی.2 یه لیوان آب بخور خیلی کمک میکنه 3 هیچ تصمیمی نگیر تا اونجا که میتونی 4 از کسانی که به هر دلیل باعث ناراحتیت میشن فاصله بگیر تا مدتی 5 ذکر خدا و یادش باعث آرامش میشه به خودت تلقین نکن که عصبی 🌹🌹 امیدوارم مفید باشه
من به پیشنهاد ویژه دارم ..تا ۱۰ بشمرین و محل رو ترک منید و چند تا نفس عمیق بکشبد .اینجوری اکسیژن به مغزتون میرسه و آرومتر میشین ..چون تو عصبانیت اکسیژن به مغز نمیرسه و به همین خاطره مغز قفل میکنه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
همیشه اونی که عصبانی میشه بازنده اس حتی اگه حق باهاش باشه خیلی از کلمات یه معنی دارن باید از بهترین و ملایم ترینش استفاده کرد میشه با لحن ملایم منظورمونو به طرف مقابل برسونیم آروم و منطقی ولی اثر گذار