2777
2789

منم دلم میخواد منطقی باشم و عصبی نشم ولی نمشہ 

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیزم منم گاهی وقتا که عصبی میشم سخت میتونم خودمو کنترل کنم ولی چندتا راهکار به ذهنم رسید برای خودم امتحان کردم، 1 سعی کن وقتی عصبی شدی، سکوت کنی چون تو اون حال امکان داره یه حرفایی بزنی که بعدش پشیمون بشی.2 یه لیوان آب بخور خیلی کمک میکنه 3 هیچ تصمیمی نگیر تا اونجا که میتونی 4 از کسانی که به هر دلیل باعث ناراحتیت میشن فاصله بگیر تا مدتی 5 ذکر خدا و یادش باعث آرامش میشه به خودت تلقین نکن که عصبی 🌹🌹 امیدوارم مفید باشه

کاربری دسته منو خواهرمه

من به پیشنهاد ویژه دارم ..تا ۱۰ بشمرین و محل رو ترک منید و چند تا نفس عمیق بکشبد .اینجوری اکسیژن به مغزتون میرسه و آرومتر میشین ..چون تو عصبانیت اکسیژن به مغز نمیرسه و به همین خاطره مغز قفل میکنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همیشه اونی که عصبانی میشه بازنده اس حتی اگه حق باهاش باشه خیلی از کلمات یه معنی دارن باید از بهترین و ملایم ترینش استفاده کرد میشه با لحن ملایم منظورمونو به طرف مقابل برسونیم آروم و منطقی ولی اثر گذار