2777
2789
عنوان

جاری بد

577 بازدید | 46 پست

سلام شب همگی بخیر.

من تازه ازدواج کردم شوهرمم خیلی دوست دارم چون با عشق ازدواج کردیم.خانواده ی شوهرمم خیلی خوب و مهربونن ولی شوهرم یه برادر ناتنی داره که خانومش با من لجه😔همش توی جمع بهم تیکه میندازه بااینکه من هیچی بهش نمیگم.حتی روز عروسیمم بخاطر لجبازی بامن یه لباس سفید پوشیده بود که لباس عروس من ساده تر بود ازلباسش. الان رفته پیش خانواده شوهرم گفته که من پشت سرشون حرفای بدی بهشون زدم اونا هم باورکردن و اخلاقشون با من بد شده.من جز خوبی هیچی نگفتم پشت سرشون چون خیلی دوستشون دارم. حالا چی کارکنم چطوری بهشون ثابت کنم؟ 

توروخدا کمکم کنید.😢

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخواد ثابت کنی. به مرور زمان ثابت میشه . 

حتی اگه بخوای ثابت کنی اونا باور نمیکنن . 

چون خودشون نمیخوان باور کنن .

مطمعن باش اخلاق جاریت رو بهتر از تو میدونن .

فقط بهش بگو من هیچ بدگویی در موردتون نکردم میخواهین باور کنین میخواهین باور نکنین 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

سلام کاری نداره بهش بگو همون حرفا رو جلو خودم بگه، بعد بگو من قسم قرآن میخورم نگفتم، ضمنا بار آخرت باشه پشت سرم حرف میزنی، 

راست میگی قسم بخور، رو در رو کن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

خیلی بده واقعا من جاریم اینجور نبود اولش فک میکرد من خواهرشم خیلی شوخی میکرد باهام بعد یه بار جوابشو دادم و پروفایل تیکه گذاشتم اونم دیگه حرفی نزد الانم ک بچه دار شده و اخلاقش خیلی بهترشده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4074131/مسابقه-عکس توروخدا برید به عکسی که گذاشتم رای بد ...

گلم کارت درست نیست؛ تو هر تاپیکی میزاری،قشنگ تاپیک بزن و تبلیغ کن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
خب  چراباهمچین شخصی اصلا حرف میزنی نیازنیس ازکسی پیشش تعریف کنی۱

خداشاهده من اصلا باهاش حرف نزدم فقط یکبار به خواهرشوهرم حرف بد زد من گفتم دخترخوبیه اینجوری نگو بهش گفت کم خودشیرینی کن.همین

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون