من تازه ازدواج کردم شوهرمم خیلی دوست دارم چون با عشق ازدواج کردیم.خانواده ی شوهرمم خیلی خوب و مهربونن ولی شوهرم یه برادر ناتنی داره که خانومش با من لجه😔همش توی جمع بهم تیکه میندازه بااینکه من هیچی بهش نمیگم.حتی روز عروسیمم بخاطر لجبازی بامن یه لباس سفید پوشیده بود که لباس عروس من ساده تر بود ازلباسش. الان رفته پیش خانواده شوهرم گفته که من پشت سرشون حرفای بدی بهشون زدم اونا هم باورکردن و اخلاقشون با من بد شده.من جز خوبی هیچی نگفتم پشت سرشون چون خیلی دوستشون دارم. حالا چی کارکنم چطوری بهشون ثابت کنم؟
منم ازین بلا سرم اومده عزیزم..پدرشوهرم اومد به شوهرم گفت زنت این حرفو زده شوهرم هم به پدرش گفت زنگ بزن برادرشو زنش اومدن شوهرم اومد دنبال من منم برد اونجا(من خونه بابام بودم) رو در رو کرد به جاریم گفتم من کی این حرفو زدم کلا زد زیرش گفت من همچین حرفی نزدم پدرشوهرمو مادرشوهرم گفتن چش سفید تو نیومدی گفتی فلانی این حرفو زده گفت نه من کی این حرفو زدم😐ازون روز دیگه همه شناختنش بیگناهی منم ثابت شد همه از قبل بهتر باهام رفتار میکنن..
بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨
این کار که خیلی بی کلاس میشه😑 میشه جنگ و دعوا. باید یه چادرم ببنده کمرش
با تمام احترام به نظر شما، ولی همین کوتاه اومدن باعث شد جاریش انقدر رو پیدا کنه تا دروغ پشت سرش بگه، باید یکبار برای همیشه جلوش وایسه و رفع اتهام کنه، رو در رو کردن و محکم بودن جلوش باعث میشه که جاریش رسوا بشه؛
7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
همین کوتاه اومدن اونو پررو تر کرده، کوتاه بیای بازم برات بیشتر پاپوش درست میکنه، رو در رو کن و از همسرت کمک بگیر، بهش بگو من قسم میخورم همچین حرفایی نزدم، چی عایدت میشه که اینطور باهام لجی؟ همه این دروغ گفتن ها و تیکه انداختن ها رو برای چی انجام میدی؟ من که کاریت ندارم، تا الان کوتاه اومدم ولی از این به بعد حرف بزنی حرف میزنم دروغ بگی جلو جمع مثل الان رو در رو میکنم؛ من ترسو نیستم که بخوام حرفی پشت سر کسی بزنم، حرفی دارم رو در رو میزنم مثل الان،
7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜