2777
2789
عنوان

جاری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 46 پست

منم ازین بلا سرم اومده عزیزم..پدرشوهرم اومد به شوهرم گفت زنت این حرفو زده شوهرم هم به پدرش گفت زنگ بزن برادرشو زنش اومدن شوهرم اومد دنبال من منم برد اونجا(من خونه بابام بودم) رو در رو کرد به جاریم گفتم من کی این حرفو زدم کلا زد زیرش گفت من همچین حرفی نزدم پدرشوهرمو مادرشوهرم گفتن چش سفید تو نیومدی گفتی فلانی این حرفو زده گفت نه من کی این حرفو زدم😐ازون روز دیگه همه شناختنش بیگناهی منم ثابت شد همه از قبل بهتر باهام رفتار میکنن..

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کاری نداره بهش بگو همون حرفا رو جلو خودم بگه، بعد بگو من قسم قرآن میخورم نگفتم، ضمنا بار آخرت ب ...

اخه اونجوری بیشتر باهام لج میکنه.من دوست ندارم باهاش دعواکنم دلم میخواد باهم دوست باشیم

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
این کار که خیلی بی کلاس میشه😑 میشه جنگ و دعوا. باید یه چادرم ببنده کمرش

با تمام احترام به نظر شما، ولی همین کوتاه اومدن باعث شد جاریش انقدر رو پیدا کنه تا دروغ پشت سرش بگه، باید یکبار برای همیشه جلوش وایسه و رفع اتهام کنه، رو در رو کردن و محکم بودن جلوش باعث میشه که جاریش رسوا بشه؛ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
خداشاهده من اصلا باهاش حرف نزدم فقط یکبار به خواهرشوهرم حرف بد زد من گفتم دخترخوبیه اینجوری نگو بهش ...

والا نمیترسن ضایع بشن دروغ میزنن؟من ازاین جراتا ندارم.نمیتونم الکی حرف بزنم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
منم ازین بلا سرم اومده عزیزم..پدرشوهرم اومد به شوهرم گفت زنت این حرفو زده شوهرم هم به پدرش گفت زنگ ب ...

خوش به حالت کاش برای منم این جوری بشه

خوب بشه شما زجر بکشی به رابطه فاسد رو ادامه بدی

حق با شماست قربونت برم ولی مشکلم اینه که برادرشوهرم خیلی مرد خوبیه شوهرمم خیلی برادرشو دوست داره نمیتونم قطع رابطه کنم

ولش کن به همه ثابت میشه و همه میشناسن . به شمام برلی این شک کردن که تازه وارد خانواده شدی عزیز.  ...

انشالله همینطور بشه عزیزم😘با دل پاکت دعاکن برام لطفا

اخه اونجوری بیشتر باهام لج میکنه.من دوست ندارم باهاش دعواکنم دلم میخواد باهم دوست باشیم

همین کوتاه اومدن اونو پررو تر کرده، کوتاه بیای بازم برات بیشتر پاپوش درست میکنه، رو در رو کن و از همسرت کمک بگیر، بهش بگو من قسم میخورم همچین حرفایی نزدم، چی عایدت میشه که اینطور باهام لجی؟ همه این دروغ گفتن ها و تیکه انداختن ها رو برای چی انجام میدی؟ من که کاریت ندارم،  تا الان کوتاه اومدم ولی از این به بعد حرف بزنی حرف میزنم  دروغ بگی جلو جمع مثل الان رو در رو میکنم؛ من ترسو نیستم که بخوام حرفی پشت سر کسی بزنم، حرفی دارم رو در رو میزنم مثل الان، 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜