2777
2789
عنوان

جاری بد

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 46 پست
درس عبرتی شد  که دیگه با یه سلام و  خداحافظی باهاش تا کنی

آره واقعا. فکرکن منه احمق بهم حرف میزد جلوی جمع بعد با لبخند جوابشو میدادم. البته شوهرم همیشه پشتم بوده

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
حق با شماست قربونت برم ولی مشکلم اینه که برادرشوهرم خیلی مرد خوبیه شوهرمم خیلی برادرشو دوست داره نمی ...

با خانمش فقط 

اینکه نه حرف بزن نه ارتباطی داشته باش سلام خداحافظ 

به مرور همه میفهمن

اً

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کوتاه اومدن اونو پررو تر کرده، کوتاه بیای بازم برات بیشتر پاپوش درست میکنه، رو در رو کن و از هم ...

اخه میگم نکنه خانواده شوهرم بگن هنوز نیومده داری دعوا راه میندازی

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
آره واقعا. فکرکن منه احمق بهم حرف میزد جلوی جمع بعد با لبخند جوابشو میدادم. البته شوهرم همیشه پشتم ب ...

احمق نبودی

نمس دونستی اون وقیح میشه

مدارات رو می ذاره به حساب بی زبون بودنت 

خوش به حالت کاش برای منم این جوری بشه

بهتره خودت یا همسرت برید پیش مادرشوهرت یا پدرش بگید چرا رفتارتون عوض شده تا خودشون سرحرفو بازکنن شماهم از خودت دفاع کنی

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

خوش به حالت کاش برای منم این جوری بشه

خب همین کارو کن.درمورد تیکه پروندنش هم ازین به بعد تا تیکه میندازه بگو فلانی منظورت به منه؟منظورت چیه؟از چیزی ناراحتی بگو؟تیکه انداختن کار خوبی نیست و شخصیت آدم را زیر سوال میبره...بعد ببین چطوری به تته پته میفته..یه نصیحت:هیچوقت نگو نمیتونم جرأت ندارم میترسم چون واقعا همین میشه.بگو میتونم خیلیم قوی تر از اونم و حقم هست کع از خودم دفاع کنم و اجازه نمیدم کسی منو زیر پاش له کنه بلکه من دیگران را له میکنم و از روشون رد میشم اونوقت ببین چطوری دگرگون میشی واصلا دیگه به ترس فکرم نکن...اگه بخای تو این دنیا مظلوم و تو سری خور باشی به هیچی نمیرسی.بخاطر اینکه یه آدم آشغال ناراحت نشه هیچوقت از حق خودت نگذر

احمق نبودی نمس دونستی اون وقیح میشه مدارات رو می ذاره به حساب بی زبون بودنت 

دیدین اکثرا اوایل ازدواج اینطورین. فقط اونهاییکه مامانشون با خانواده باباشون یه تجربه هایی داشته یا خواهر بزرگترشون از اول عاقلن و خیلی قاطی نمیشن

والا من خواهر بزرگترم داشتم منتهی جاریم از اون هفت خط که چه عرض کنم ۷۰خط بود

خواهر منم دارم .منظورم تجربه بد خواهره یا مادر

اون تجربه مانع میشه زیاد باهاشون قاطی بشی

من خودم اگه الان یکی ازدواج کنه اطرافم نمیذارم صمیمی بشه با خانواده همسر و تجربه مو بهش میگم

وو الا جاری من تو چشمام نگاه کرد و گفت تو گفتی به دورغ

یه قران میاوردی میگفتی دست بذار که من گفتم اگه دست میذاشت میگفتی خدا مابین منو تو اگه من مقصرم سزای منو بده اگه تو دروغ میگی ایشالله رسوا بشی....من وقتی از خونه بابام میرفتم اونجا یه قران کیفی همرام برداشته بودم به اونجا نکشید..برادرشوهرم ادم خوبیه اما زنش بلایه خیلی اذیت میکنه منکه دمشو چیدم درست یه سوتی حسابی هم ازش دارم اولش خیلی باهاش خوب رفتار میکردم میخواستم باهام دوست باشیم وقتی دیدم چی پشت سرم گفته شوهرم گفت دورشو خط بکش این همرو میندازه به جون هم هیچوقت حتی باهاش دردودل هم نکردم 

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

اخه میگم نکنه خانواده شوهرم بگن هنوز نیومده داری دعوا راه میندازی

عزیزم آخه این چه فکریه؟؟؟؟اگه اینطوری گفتن رک و واضح بگو من با کسی دعوا ندارم به عروس اول تون که بزرگتره بگین عاقلانه تر رفتار کنه و ازین به بعد هم باهاش هیچکاری ندارم اگه بخواد بیخودی با من دشمنی کنه.بگو منم نیتم از ازدواج اومدن به میدون جنگ و دعوا نبوده و بفکر زندگی خودمم تو زندگیم هم جز آرامش چیز زیادی نمیخام .شمام اگه حرفم را قبول ندارین اشکالی نداره من همیشه اموراتم را به خدا واگذار می‌کنم.همه اینارو با احترام بگو و اگه جلوی جاریت هم باشه که چه بهتر