2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20728 بازدید | 2777 پست
اوووووووووف چ خوشگلیییییی تو الههههه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 چشارو قربون😘😘😘😘😘😘😘❤❤

خخخ نه بابا خوشگل کجا بودا 😅 

قررربونت عشقم 😘😘❤️❤️❤️❤️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکست نفسی نفرمایین 😍😍😍😍😍😍 عاشقتم#  

😘😘❤️❤️

من بیشتر 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
😂😂😂😂

الهه جون چقدر خوشگلی ماشالله👌🏻👌🏻👌🏻❤

چشم نخوری ایشالا

شکل ساره بیاتی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
الهه جون چقدر خوشگلی ماشالله👌🏻👌🏻👌🏻❤ چشم نخوری ایشالا شکل ساره بیاتی

قربونت عشقم 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️ 

مرسی عزیزم شکم رو تا اخر عمرم باید کار کنم😒😐 رون هم همینطور هرچی میخورم صاف میره تو رون وشکمم

عزیزم چیزی نمونده زود اب میشن 😉

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اره والا شوک بگیر خب سمیه😬😬

نه یه بار گرفتم، نا موفق بود😆 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره پام خوب شده سردیم شده بود کلی چیزای کرم خوردم  دیشب بی خوابی زده به سرم تا دیر وقت بیدار ب ...

خدا قوت💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@سمیه1396  

گزارش#  

صبحانه پنیر +حلوا ارده+نون لواش 

میان وعده شیر

ناهار پلو+مرغ+ماست

میان وعده چای خرما 

شام نخود عدس لوبیا گندم پخته  کالریم پر نمیشه اشتها ندارم حبوبات و لبنیات میخورم پر بشه 

میان وعده سیب

مصرفی،مجاز ۱۱۰۰

چالش ورزش💚

آب💚

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم