2777
2789

به دعانویسی و جادو و این چیزا اعتقاد دارین؟ تاحالا پیش اومده براتون دعا بگیرن یا خودتون و آشناهاتون از این کارا جواب گرفته باشین؟ 

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم های خیر ندیده ای هستن که انجام میدن

خیلی ترسناکن

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
اعتقاد دارم،اما خیلی خیلی نحسی میاره 

وحشتناکه. اینایی که واسه کارای خوب از استفاده می‌کننم نحسی داره؟ 

وحشتناکه. اینایی که واسه کارای خوب از استفاده می‌کننم نحسی داره؟ 

کلا نباید رفت سمت دعا دست بردن تو کار خداست 

ولی خب اگه بعضیا ناخواسته درگیر یه سری مسائل ماورایی میشن اگه برن پیش ی ادم معتمدو خداشناس دعا بگیرن به نظرم اشکال نداره

من تا حالا همچین کاری نکردم نمیدونمم کسی برام کرده یا ن

ولی زنموم عموم ب احتمال ۹۹و نیم درصد جادو کرده 

عموم ی ادم مرد سالار عجیب بود از اونا ک هر چی مرد خونه میگه همونه و زنموم همیشه شاکی بود از عموم ولی یهو عموم زیر و رو شد الان ی ادم بی نهایت زن ذلیل شده ک واسه کاراش از زنموم اجازه میگیره یا هماهنگ میکنه ب قول زنموم

بهش میگم چیکارش کردی میگه رفتیم مشاور ولی من میگم دروغ میگه با مشاور ی ادم ب اون حد خشن و بی احساس و مرد سالار زن زلیل نمیشه فقط جادو میتونه 

عموم الان در حدی شده ک کیک تولد میگره زنشو سوپرایز میکنه کادو بهش عینک اورج میده

یا روز زن ی سرویس میخره

بنظر شما مشاور همچین قدرتی داره

من تا حالا همچین کاری نکردم نمیدونمم کسی برام کرده یا ن ولی زنموم عموم ب احتمال ۹۹و نیم درصد جادو ک ...

اره منم زیاد اینجوری دیدم به‌نظرم حق با شماس

کلا نباید رفت سمت دعا دست بردن تو کار خداست  ولی خب اگه بعضیا ناخواسته درگیر یه سری مسائل ماور ...

موافقم یه‌سریا رو ادمای حسود جادو می‌کنن بعد اینا می‌رن باطلشون کنن