2821
2789
حالا یه سوال دیگه وقتی با کسی بیرون میری طرفم محجبه نبود ولی چجوری بگم دختر قرتی هم نبود امیدوارم به ...

وقتی بدون دست گرفتن و...خوشحال بود .پس نیاز نیست بخوای ذهنتو درگیر کنی که ای کاش دستشو میگرفتی.در ضمن هیچوقت ظاهر آدمهارو با باطنشون یکی نکن.تو راهتو درست برو خط قرمز رو رعایت کن انوقت میبینی به چیزی که میخواستی میرسی اگه واقعا نیتت ازدواج باشه.اگر هم نه نیت غیر این باشه و هدف .....آدم هر چیزیو که بکاره یه روز درو میکنه 

وقتی بدون دست گرفتن و...خوشحال بود .پس نیاز نیست بخوای ذهنتو درگیر کنی که ای کاش دستشو میگرفتی.در ضم ...

فقط میدونم یه سری مشکلات تو زندگیش هست و یکی از عزیزاشو چند وقت پیش از دست داده خیلی برام سخت بود که بدون توضیح دادن رفت ... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط میدونم یه سری مشکلات تو زندگیش هست و یکی از عزیزاشو چند وقت پیش از دست داده خیلی برام سخت بود که ...

وقتی بدون توضیح دادن رفت و حسی هم که گفته بوجود نیومده .بیخیالشو دیگه چرا همه دوست دارن عذاب بکشن .

خب این نظر شماست. ۳۲ سالمه ولی به یاد ندارم وقتی کسی زنگ میزنه خونمون درباره ی وضعیت مادی ش سوالی پر ...

فقط مادی نیست

توقعات مادی و معنوی بالا

شما هم لابد توقعات بالایی داشتین که تا الان هنوز مجرد هستید البته ببخشید میگم  

فقط مادی نیست توقعات مادی و معنوی بالا شما هم لابد توقعات بالایی داشتین که تا الان هنوز مجرد هستید ...

من با چند تا مشاور معیارهام رو در میون گذاشتم. همه شون معتقد بودن معیارهام خیلی معمولی هست. البته بازم ادعایی ندارم. از من به شما نصیحت، ندیده و نشناخته در مورد آدم ها قضاوت نکنید. یکی از دلایل مجرد موندن من اینه که تا ۲۷ سالگی قصد ازدواج نداشتم و خواستگار قبول نمی کردم.‌ از ۲۷ سالگی هم همه ی خواستگارام بالای ۳۰ سال سن داشتن. چیزی که من متوجه شدم اینه که آقایون با بالاتر رفتن سنشون بیشتر از خانما سخت گیر میشن. و نکته ی آخر اینکه، واقعیت اینه که متاسفانه زیبایی چهره خیلی برای پسرا مهم شده. من خواستگاری داشتم که جلسه ی اول فقط اومدن چایی خوردن و رفتن. ینی فقط اومدن منو ببینن و برن. واقعا درسته که یه آدم رو فقط از روی چهره قضاوت کرد؟؟؟؟

من با چند تا مشاور معیارهام رو در میون گذاشتم. همه شون معتقد بودن معیارهام خیلی معمولی هست. البته با ...

خانم دیزاد !!!

من پیش داوری نکردم!! فقط حدس زدم.چون من در بین بستگان و دوستان چنین مواردی رو دیده بودم که مثلا زرف تا 40 سالگی مجرد بوده و یکی از علل مجرد بودنش این بوده که اصلا هیچ حس و تمایلی به ازدواج نداشته یا خیلی سخت گیر بوده.منم فقط حدس زدم

بله متاسفانه با بالا رفتن سن کلا میل پسر ها به ازدواج خیلی کم میشه و دیگه اون شور و حالش رو ندارن.کلا پسر ها رو که من دیدم تا یه سن خاصی به ازدواج و تشکیل خانواده تمایل نشون میدن .از سن خاص که بگذره مثلا 27 28 بگذره به 30 یا بیش تر برسه دیگه کم تر میشه.من خودم تو محیط های مختلفی که هستم چنین مواردی رو زیاد میبینم با این که اصلا هم اهل دوست دختر و رابطه و این چیزا هم نبودن.

ولی دختر ها نمیدونم چرا بر عکسه؟!!تو اون سنین تمایلی ندارن بعدا بیش تر میشه

متاسفانه الان هم طوری شده که معیشت بسیار سخت شده 

من خودم الان 26 سالمه کار درست و حسابی ندارم .با این که همش دارم تلاش میکنم ولی نیست

یعنی خیلی از این شرایطی که پیش اومده ما اصلا درش هیچ دخالتی نداشتیم 

وقتی بدون توضیح دادن رفت و حسی هم که گفته بوجود نیومده .بیخیالشو دیگه چرا همه دوست دارن عذاب بکشن .

مشکل اینه آدم میاد در خیال و تصورات آینده میسازه و وقتی طرف اینطور میذاره میره میسوزه شاید برای اون یه تفریح بود ولی برای من آینده ساختن 

بعضیا مسافرن تو زندگی آدم

فقط مادی نیست توقعات مادی و معنوی بالا شما هم لابد توقعات بالایی داشتین که تا الان هنوز مجرد هستید ...

معیارام نجومی نبوده ده سال به واسطه‌ی کارم تو شمال و جنوب زندگی کردم و به ثبات نرسیده بودم تا الان و مورد خوبی هم پیشنهاد نشده بود

مشکل اینه آدم میاد در خیال و تصورات آینده میسازه و وقتی طرف اینطور میذاره میره میسوزه شاید برای اون ...

درسته سخته .ولی بهتره فراموشش کنی اگه دوباره خواست برگرده دیگه اجازه نده 

دوستی هدفدار (البته تویِ سن مناسبش!)

سن مناسبش کیه ؟؟؟

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃

از نظر من ازدواج سنتی با دوام تر هست 

ازدواج سنتی منظورم این نیست که فقط بیان خواستگاری بعد جواب مثبت هم بگیرن و تموم بشه بره😂مثلا از قبل دختر و پسر هم رو بشناسن اما رابطه ای بینشون نباشه و با هم یه مدت نامزد باشن و بعد ازدواج کنن اینجوری به نظر من خیلی خوبه

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺