2777
2789
عنوان

من سوژینم هیچ وقت فکر نمیکردم منم یه روزی تاپیک خیانت بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 148658 بازدید | 1105 پست

نمیدونم اول و آخر تصمیم خودت مهمه

ولی دوس ندارم ی زن هرزه بیاد صاحب زندگیت بشه بنظرم بمون میدونم سخته ولی زندگیتو خودت ساختی بمون اجازه نده یکی از راه نرسیده بیاد صاحب خونه و زندگیت بشه خانم اون خونه تویی نه ی زن هرزه

خدا لعنتش کنه ایشالله برات دعا میکنم عزیزم انشالله خدا به دلت نگا بندازه

متاهل و متعهد 🤍💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تصمیمت چیه؟یادته یه بار گفتی شوهرم رفته بود مدرسه دخترت یکی از مادرا گیر داده بود بهش؟من همونجا حس ک ...

فعلا تردید دارم

نه اینجور آدم هیزی نیست از زن آویزونم متنفره، مطمئنم خودش پا پیچ این زنه شده

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

نمیدونم اول و آخر تصمیم خودت مهمه ولی دوس ندارم ی زن هرزه بیاد صاحب زندگیت بشه بنظرم بمون میدونم سخت ...

ممنون عزیزم از دعای خیرت

انگار بی حس شدم نمیتونم کلمات تو ذهنم بچینم ببخش اگه درست جواب نمیدم

فعلا تردید دارمنه اینجور آدم هیزی نیست از زن آویزونم متنفره، مطمئنم خودش پا پیچ این زنه شده

شوهرت چه شکلیه ظاهرش???

همیشه میگفتی زیباست

خدا صبرت بده پ راست میگن شوهر خوشکل درسر داره انگار مال همس😐

نمیدونم چی بگم فقط میتونم بمیرم برات🫠💔

شوهرت چه شکلیه ظاهرش???همیشه میگفتی زیباستخدا صبرت بده پ راست میگن شوهر خوشکل درسر داره انگار مال هم ...

ظاهر و اندامش خیلی خوبه دخترم میگه بابا شبیه رحیم نجاره

امروز میگفت موهام میتراشم هرچی تو بگی انجام میدم

خدا نکنه عزیزم ، ۱۲۰ سال عمر کنی

ظاهر و اندامش خیلی خوبه دخترم میگه بابا شبیه رحیم نجارهامروز میگفت موهام میتراشم هرچی تو بگی انجام م ...

نمیدونم چی بگم واقعا بهت

حتی اینکه خودمو بزارم جات سخته ولی میتونم درکت کنم یه درد مشابهی دارم باهات 🥲🫠💔

نمیدونم چی بگم واقعا بهتحتی اینکه خودمو بزارم جات سخته ولی میتونم درکت کنم یه درد مشابهی دارم باهات ...

ممنون عزیزم ان شالله زندگیت پر از خوشی باشه 😘😘

واکنش خانم ها به بحث خیانت برام خیلی جذابه.اگر یک آقا به جای استارتر بود، چیزی به اسم صبر میکنم، حال ...

واقعا برات ایستاده دست میزنم👏بالاخره یکی حرف منو زد از این سایت خیلی ناامیدشدم جز تاسف و خفت از همجنسم چیزی دیگه ای ندارم بگم

مردا اپشن سر ب ر یدن زن رو خیلی تاکید دارن بدون صبوری البته!

عزیزم ب خودت نگو احمق . این همه سال خاطرات خوب و مثبت . هیچ اشکالی نداره عاشقش باشی . ولی دلیل نمیشه چون عاشقشی باهاش ادامه بدی! بنظر من ی چند روز کلا ب اینکه چیکار کنی فکر نکن ، همین جوری تحت فشار هستی. یه چند روز فشار رو از رو مغزت کم کن. بعد تو گوگل سرچ کن مشاور خیلی خوب تو این مورد پیدا کن . بعد مشاوره تصمیم نهایت رو بگیر و متناسب باهاش اقدام کن.

قطعا مسیر مسیر سختیه . ببین من نظرم طلاقه . هرچقدرم ایشون ویژگی مثبت زیادی داشته باشن ، باز متعهدانه رفتار نکردن . وفادار نبودن نه دوسال پیش ن الان و احتمال تکرار بسیار بسیار زیاده . اگه شما میخای فرصت بدی ایشون باید بخاد مشاوره بیاد و هر شفافیتی ک شما ازش هر زمان بخای رو بهت بده . ولی مساله اینه خودت میتونی با بی اعتمادی با چک کردن مداوم و... زندگی کنی؟!

من باشم میگم تحت نظر پزشک داروی ضد افسردگی و تراپی بگیر و اهداف جدید بساز سفر برو و ارتباط با ادمای امن زندگیتو بیشتر کن و جدا شو . ایشون خیانتکاره ! مثل اینکه مثلا یکی بگه همسرم همه چیزش خوبه فقط دعوامون میشه هربار کتکم میزنه!!!!! یه رفتار خیانت از چند تا رفتار بد دیگه میتونه بدتر باشه . بازم قبل هر تصمیمی مشاوره بگیر . بدون این یکبار زندگی توعه و جسورانه زندگی کن. جسور بودن یعنی گریه کنی عصبانی بشی دلتنگ بشی عاشق باشی تردید بکنی حس ضعف حس قدرت و .... همه رو باهم پشت هم تجربه کنی ، و قدم برداری. قدمای اول شاید تلوتلو باشه ولی بمروز قشنگ راه میفتی.

من خودم همسرم همه حووووره عالی بود ، تحصیلات شغل رفتارش با من . همه جوره . چرا من جدا شدم؟! واسه اعتیاد به قرص!!! من هم چون آدم خیلی خوبی بود چند سال طول کشید تا خودمو قانع کنم . با اینکه وکالت در طلاق داشتم و کل پروسه یکماه زمان برد ولی من چندماه لفتش دادم ، چون دوسش داشتم. الان خدارو شاکرم بابت جایی ک واستادم. فقط حسرت عمر و زمان رو میخورم ک کاش زودتر تموم میکردم . من ۳۵ هستم. قدر زمانتو بدون عزیزم .

میشناسمت عزیزم از صمیم قلبم برات متاسفم خیلی ناراحت شدم

هیچ حرفی برا دلداری دادن ندارم چون درکت میکنم فقط کاش با کاربری دیگه این تاپیک رو میزدیطبق تجربه کسی ناراحت نمیشه که هیچ خیلی ها خوشحال هم میشن بعدا بارها به روت میزنن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
حوصله آبروریزی ندارم فک کردی بقیه بفهمن چی میگن؟اینجا ایرانه اکثرا میگن حتما براش کم گذاشتییه عده می ...

اره میفهمم حق داری ولی سعی کن ب حرف مردم توجه نکنی اونا اگه بلد بودن ی فکری برا خودشون میکردن ادم دریت حسابی سرش تو زندگی خودشه از این طرز فکرای مزخرف ندارم ادم مزخرفم ک دیگع تکلیفش مشخصه چرا باید اصلا حرف یا فکرش برات مهم باشه

منم اینه که سوژین ۷۰ساله راجبت چی فکرمیکنه نه کلثوم که خشتکش رو شاش میده ❤️

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده