2821
2789
خب اینا رو چجوری میشه پیدا کرد من نظرم تو دانشگاه بود ولی حقیقتش پشیمون شدم😄

از طریق خانواده و دوست و آشنا. بهشون بگین قصد ازدواج دارین و ملاک ها تون رو هم بگین تا اگر کسیو سراغ دارن بهتون معرفی کنن.‌ به همین سادگی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دارین همه رو با یه دید نگاه میکنین ولی همه اینطوری نیستن.

درسته ح ف شما ولی خیلی ها الان این طوری شدن

الان مثلا بحث ازدواج و پیشنهادی که به خانواده های مثلا مذهبی میدیم بیش تر معیارهای مادی دارن

یعنی انقدر که پرستیژ شغلی طرف براسون مهمه اخلاق و تفاهم فرهنگی براشون مهم نیست

دخترای مذهبی الان دنبال یه پسر اقا زاده ی پولدار که مثلا رییس یه اداره باشه میگردن نه دنبال یه پسر خوب و کاری

هنوز هستن کسایی که بشه بهشون اعتماد کرد 

قطعا هستن ولی الانم باب شده همه میگن تا مجردی همه عشقو حالتو بکن بعدش برو متاهل شو 

به نظرم خیلیا نمیتونن اینطوری باشن و جلوی هر کسی دل و قلوه بریزن

درسته ح ف شما ولی خیلی ها الان این طوری شدن الان مثلا بحث ازدواج و پیشنهادی که به خانواده های مثلا ...

خب این نظر شماست. ۳۲ سالمه ولی به یاد ندارم وقتی کسی زنگ میزنه خونمون درباره ی وضعیت مادی ش سوالی پرسیده باشیم.‌ 

درسته ح ف شما ولی خیلی ها الان این طوری شدن الان مثلا بحث ازدواج و پیشنهادی که به خانواده های مثلا ...

من قبول ندارم حرفتون رو البته با احترام...اینم هست ممکنه اون آدمایی که در برابر شما قرار گرفتن اینطور بوده باشن و شما ب همین خاطر ب نتیجه گیری کلی رسیدید

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

خب اونی که دارای پرستیژه پس باید سنگشو خیلی بالا بندازه پس تو این شرایط و به قول معروف دو حکمشو بزنه رو آس😄

خب این نظر شماست. ۳۲ سالمه ولی به یاد ندارم وقتی کسی زنگ میزنه خونمون درباره ی وضعیت مادی ش سوالی پر ...

دقیقا...اون وقت میگن دخترای خوب وجود ندارن و توقعشون بالاست...

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
من  خیلی ادم احساساتی هستم برای همین هیچووقت وارد رابطه نمیشم چون هم غرورم اسیب میبینه هم احساس ...

برگشت گفت ادامه‌ی این رابطه به ضرر شماست من مشکلی ندارم 

قطعا هستن ولی الانم باب شده همه میگن تا مجردی همه عشقو حالتو بکن بعدش برو متاهل شو  به نظرم خی ...

من به اینکه میگن دوران مجردی عشق و حالتو بکن بعد ازدواج کن موافق نیستم .چون بعد ازدواج  این عشق و حال میاد سراغت .هر چیزی حد و اندازه داره .چون بعد ازدواج همه چی تعقیر میکنه و شما قراره با یکی یه عمر زندگی کنی نه اینکه مثل زمان مجردی تعویض کنی .پس شما به حرف کسی گوش نده .بعدشم شناخت آدمها زیاد سخت نیست .چون هر آدمی نمیتونه ذاتشو پنهون کنه .در ضمن اگه قصد ازدواج باشه طبیعیه اختلاف سلیقه و....وجود داشته باشه فقط باید هر دو طرف تعادل رو برقرار کنن تا مشکلی پیش نیاد

من به اینکه میگن دوران مجردی عشق و حالتو بکن بعد ازدواج کن موافق نیستم .چون بعد ازدواج  این عشق ...

حالا یه سوال دیگه وقتی با کسی بیرون میری طرفم محجبه نبود ولی چجوری بگم دختر قرتی هم نبود امیدوارم به کسی برنخوره

من سعی کردم حریم هارو رعایت کنم دستشو نگیرم و ... پیش ولی تایم هایی که باهم گذروندیم همش خوب بود و خوشحال بود پیش خودم گفتم باید دستشو میگرفتم و تریپ لاو باهاش برمیداشتم🤔