دعوا جدی بالا شد اینقد همو زدیم البته من بیشتر کتک خوردم ک صورتم قرمز شده بود بعد من بهش گفتم برو گمشو اونم بیشتر زدم گفت با کی بودی گفتم با تو دیگه بیشتر عصبی شد و تادمن دیگه هیچ مقاومتی نکردم تکون نخورد اخرش اومد بوسم کرد هرکاری میخاس کنه که بوس کنه رو لبم نذاشتم بعد بهش گفتم برو اونزر نه بوست میخام ن چیزی و اونم دیگه رفت بیرون ماظهر خونه خواهرم دعوتیم بنظرتون چ رفتاری داشته باشم ؟تورو خدا بگید
اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
حقته . بهتر که نرید مهمونی. ینی هنوز فرهنگ ندارید جهان سومی هستید که تو این وضعیت قرنتینه میرید مهمونی . حق الناسه. امید وارم کشی از امثال شماها بیماری نگیره. من ۱ ماهه خانوادم که تو ی تهرانیم هر دو ندیدم برادر خواهرمم ندیدم.
هیچوقت با مرد شوخی دستی نکنید. شوهر من گنده س. وقتی میزنه من واقعا دردم میاد ولی ب خیال خودش اصلا محکم نزده و چیزی نشده.
خانما ضعیفن. نذارید شوخی دستی عادت بشه
دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍