2777
2789
عنوان

شوهرم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 94 پست
شوخی شوخی اول اون یکی زدم من زدم دیگه رفت بالا

مامان ،بابای منم یباراینجوری شدن مامانمم به شوخی زد به بابام،یه دعوای شد بیاببین ،بیچاره مامانم خیلی کتک خورد😂😂😂😂😂

یارب نظرتوبرنگردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زياد باهاش خوب صحبت نكن ولي نذار كسي بفهمه از كه دعواي اين جوري كرديد ما هم چون دست همسرم سنگين همي ...

منم خوب زدم با لگد زدم تو صورتش و دماغش گازش گرفتم 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

حقته . بهتر که نرید مهمونی. ینی هنوز فرهنگ ندارید جهان سومی هستید که تو این وضعیت قرنتینه میرید مهمونی . حق الناسه. امید وارم کشی از امثال شماها بیماری نگیره. من ۱ ماهه خانوادم که تو ی تهرانیم هر دو ندیدم برادر خواهرمم ندیدم. 

روانشناسی کودک
داستان لب گرفتنتونم تعریف میکنین؟  بزن بزن چیه؟  شما زن و شوهرین یا خواهربرادر؟

کی من تعریف کردم😕

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
خوب میشه تا اون موقعه

هیچوقت با مرد شوخی دستی نکنید. شوهر من گنده س. وقتی میزنه من واقعا دردم میاد ولی ب خیال خودش اصلا محکم نزده و چیزی نشده.

خانما ضعیفن. نذارید شوخی دستی عادت بشه

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
هیچی دیگه هم زدی هم خوردی دیگه ناراحتی نداره...وقتی شوهرت اومد اشتی کن و بالب خندون برو مهمونی خوش ب ...

خدا خیرت بده :))

این قضیه اونقدر مهم نیس که زندگی رو تلخ کنن به کامشون. بازی سر شکستنک داره 😆

و خدایی ڪہ همین نزدیکیست ... میزند لبخندی بہ تمام گره هایی ڪہ تصور دارم همگی ڪور شدند 💚

سر یه موضوع الکی بحث کردید بابا:/

وقتی نمیتونید از این شوخیا نکنید

بهتره تا قبل اون مهمونی با هم آشتی کنید هر دوتون باید عذرخواهی کنید اونجا هم جوری رفتار کنید که نه خانی اومده نه خانی رفته