2777
2789
عنوان

آداب عروسی

82 بازدید | 20 پست

ببینید دوستان ما به عنوان ایرانی یکی از مهم ترین فرهنگ هامون مهمان نوازی و احترام به مهمان هستش

عروسی هم یه نوع مهمانیه تو فرهنگ ما

اگه نمی تونید به مهمونتون احترام بزارید عروسی نگیرید

اگه نمی تونید خوب ازش پذیرایی کنید عروسی نگیرید

حتی اگه به خاطر کادو مهمون دعوت می کنید عروسی نگیرید!

هر چند که مهمانی رفتن هم آداب خودشو داره، و مهمان هم باید آراسته بره مراسم، درست رفتار کنه تا مهمانی با خوشی برگزار بشه، و تحفه ای در خور شان خودش و صاحب مجلس هم ببره

اما این که برای مهمون تعیین تکلیف کنید، با رفتارتون بهش بی احترامی کنید، و توقع داشته باشید خرج عروستون رو بقیه بدن واقعا دور از فرهنگ و آداب و رسوم ما به عنوان یک ایرانیه

حتی شاید زیاده رویه

اما اگر در مواقعی که مهمان رفتار اشتباه از خودش نشون میده نمی تونید شرایط رو مدیریت کنید و از اشتباهش بگذرید بازم عروسی نگیرید!

دوست دارم خودم باشم👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبه من بیشتر تو اینستا چنین چیزایی شنیدمخدا کنه اطرافم نبینم هیچوقت

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود آداب عروسی رفتن به حالت دستوری که خدا میدونه بعد انتظار داشت همه تأییدش کنند در آخر هم خودشو چند نفر مثل خودش گفتند شما ها همتون فرهنگ عروسی رفتن ندارید

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود آداب عروسی رفتن به حالت دستوری که خدا میدونه بعد انتظار داشت همه تأیید ...

ملت دیوونه شدن

یا چنان میگن بچه هاتون رو نیارید😐 مثلا فرض کن به یکی بگی خودت بیا ولی بچتو نیار😐😐😐

این که توقع داشته باشی بچه رو در مواقع حساس کنترل کنن درسته حتی میتونی محترمانه لحظه اعلام کنی تو جمع اما این که بگی نیار😑

دوست دارم خودم باشم👌

بابت کادو حق دارن

زمان عروسی خودشون بود اینا مهمون بودن خوب کادو اوردن

الان که برعکس شده چرا اینقدر واسه کادو اذیت میکنن؟!

اگر بحث گرونیه که طلا همیشه گرون بوده!

حتی اون موقع که مابرای عروسیای بقیه طلا بردیم هم گرون بود

ناراحتم از همه ، راجب هر موضوعی صحبت کردم تو امضام ، یه عده مخالف انگ مذهبی نما بودن بهم زدن ، خب ... واگذارتون میکنم به خدا

ما عروسی میگیریم شلوغ و پر خرجبزرگ و کوچیک رو هم دعوت می کنیمهمه چی عالی پیش میره

دقیقا

بابا نداری خرج کنی خب نگیر،یا خودمون و کم جمعیت بگیر

مردم که ضامن عروسی گرفتن شما نیستن! شما داری شادیتو با بقیه شریک میشی طلب که نداری

دوست دارم خودم باشم👌