دعوا جدی بالا شد اینقد همو زدیم البته من بیشتر کتک خوردم ک صورتم قرمز شده بود بعد من بهش گفتم برو گمشو اونم بیشتر زدم گفت با کی بودی گفتم با تو دیگه بیشتر عصبی شد و تادمن دیگه هیچ مقاومتی نکردم تکون نخورد اخرش اومد بوسم کرد هرکاری میخاس کنه که بوس کنه رو لبم نذاشتم بعد بهش گفتم برو اونزر نه بوست میخام ن چیزی و اونم دیگه رفت بیرون ماظهر خونه خواهرم دعوتیم بنظرتون چ رفتاری داشته باشم ؟تورو خدا بگید
اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
حقته . بهتر که نرید مهمونی. ینی هنوز فرهنگ ندارید جهان سومی هستید که تو این وضعیت قرنتینه میرید مهمونی . حق الناسه. امید وارم کشی از امثال شماها بیماری نگیره. من ۱ ماهه خانوادم که تو ی تهرانیم هر دو ندیدم برادر خواهرمم ندیدم.
هیچوقت با مرد شوخی دستی نکنید. شوهر من گنده س. وقتی میزنه من واقعا دردم میاد ولی ب خیال خودش اصلا محکم نزده و چیزی نشده.
خانما ضعیفن. نذارید شوخی دستی عادت بشه
دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍