2821
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 88 پست
اره والا بچه ها دعاکنین برامن با مادرشوهرم زندگی میکنم خواهر شوهرام بچه هاشون بچه های برادر شوهرام خ ...

خدا کمکت میکنه غصه نخور فقط بهداشتو رعایت کن

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟
چ صبری خواهر،دارم دیوونه میشم تازه میگه تومریضی وسواسی بایددرمان بشی،اخه کروناجان چرا تونمیای توبدن ...

خدا نکنه بعد ضدعفونی کن همه رو

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اما  دوماه پوستم کنده شد ی کارتن قرص اموکسی کلاو ۶۲۵ خوردم اخرش ک گوشام عفونت کرد دیگه از ق ...

من داروخونه خرید داشتم رفتم چندتا دستکش بخرم پیدا مکردم اخرم همش میگم نکنه گرفتم والا اونجور ک تعریف کرد پرستاره ترسیدم خیلی

دوراز حونت.برو بی تعارف ب همسایه بگو چ حور میتونی تو این شرایط عروسی بگیر از چند حا ادم‌حمع کنی

دعوام میکنه کاربه جاهای باریک کشیده میشه منم جاییوندارم،ازاین لجم میگیره هیچ جا نمیبره میگه کرونا میگیریم حتی داروخانه ولوازم ضروری،اونوقت تورودروایسی افتاده مردگنده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
اره اما  دوماه پوستم کنده شد ی کارتن قرص اموکسی کلاو ۶۲۵ خوردم اخرش ک گوشام عفونت کرد دیگه از ق ...

دقیقا منم بوی هیچی نمیفهمم مامانم وضعش خرابه دکترم میترسه بره همش سرفه میکنه دعا کنین براش

[QUOTE=128009696]چ صبری خواهر،دارم دیوونه میشم تازه میگه تومریضی وسواسی بایددرمان بشی،اخه کروناجان چرا تونمیای توبدن ...[تنها نیسی گلم منم شوهرم میخواد طلاقم بده دیگهQUOTE]

کوچیک ترین مرد زندگیه من پسرم
من داروخونه خرید داشتم رفتم چندتا دستکش بخرم پیدا مکردم اخرم همش میگم نکنه گرفتم والا اونجور ک تعریف ...

منم شنیدم‌ویسو واقعا ترسیدم. ب شدت بعد دیدی پفت ی سری فقط سردرد دارن

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

منم این ویس رو‌گوش دادم. خیلی وحشتناک بود

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه
دقیقا منم بوی هیچی نمیفهمم مامانم وضعش خرابه دکترم میترسه بره همش سرفه میکنه دعا کنین براش

خدا هممنو خودش حفظ کنه و نگه دارمون‌باشه .دلسوز ک نداریم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
خدا نکنه بعد ضدعفونی کن همه رو

کارهرروزمه که،ولی چراباید زن خودشو توعذاب واسترس بزاره بخاطر همسایه ای که هیچ نفعی ندارن وباپررویی تمام تواین وضعیت عروسی دخترشو میبره جای دیگه

[QUOTE=128009696]چ صبری خواهر،دارم دیوونه میشم تازه میگه تومریضی وسواسی بایددرمان بشی،اخه کروناجان چ ...

سرچی عزیزم؟

من داروخونه خرید داشتم رفتم چندتا دستکش بخرم پیدا مکردم اخرم همش میگم نکنه گرفتم والا اونجور ک تعریف ...

نترسید ولی رعایت کنید از کسی ک علائم داره ۱مترو نیم فاصلهههه ویروس سنگیینه روی هوا نمیمونه اگه نزدیک ادم مریض ک سرفه کنه  باشین وارد میشه دستاتونو تو این مدت زیاد ب چشمو بینی و گوش دهن نزنید از بیرون هرچی خریدین ضدعفونی کنین یا دستاتونو بشورین انشالله میگذره عزیزا

کوچیک ترین مرد زندگیه من پسرم
2823
2791
2779
2792