2777
2789
عنوان

کرونا

696 بازدید | 88 پست

بچه ها امروز ی ویس شنیدم مکالمه دوتا دوست ک یکیشون پرستار بود    پرستاره میگفت اوضاع وحشتناکع  میگفت یارو میاد علاعم انچنانی نداره ولی ریه هاش داغونه میگه قبل 24ساعت میمیرن  میگفت الان یه تفنگ بررگ بزارن بیرون بگن هرکی میادبیرونو ترور میکنیم  اوضاش باز بهتر از کروناس ینی بیرون نیایید من قبل ویس دوسه روزی بود بیرون بودم  با فابم رفتم بیرون فقط توماشین و امروز 3تا داروخونه  من نگیرم 😭😭😭من گوه بخورم دیکع برم بیرون  نگرفته باشم 

نرو جانم
انشاالله که نگرفتی💗😁💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره همون پزشک عفونی که امروز فوت کرد !😣

این ویس برا همون پزشکه؟،یعنی واقعیه؟اخه اینقد ویسا و فیلمای دروغ پخش میشخ ادم میمونه چی رو باور کنه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
قشنگ ب مرحله پشیمانی و عذاب وجدان نایل اومدی نمیگیری نترس این همه میگن بمونید تو خونه 

خدا لعنتشون کنه اوضاع رو درس میگفتن میترسوندن مردمو هیچ کس نمیومد ویسه وحشتناکه ینی شنیدم فقط خواستم گریه کنم

ای باااابااااا عزیزای من اینا شایعس مگه میشه ریه داغون شه علائم انچنانی نباشه من خودم دوماه پیش ب خاطر سرماخوردگی ی کوچولو ریه هام فقط التهاب داشت سرفه امونمو بریده بود ی کلمه نمیتونستم بحرفم

کوچیک ترین مرد زندگیه من پسرم
الان میگن از دست دادن بویایی هم از علائمشه, یه نفر باهمین علائم بچمو بوس کرده😭😭😭😭اصلا حالش خوبه ...

منم چند روزه بویایی و چشاییمو از دست دادم. کرونا نیس غصه نخور.. یه آنفلانزای جدیده

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟