2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم احساس میکنم اونایی که میگیرن از ترس اینکه قرنطینه نشن نمیگن, هر کی بدونه داره و مراقبت نکنه ...

من همش عذاب وحدان‌دارم نکنه بگیرم ب مسس انتقال بدم چ حوری میتونن اینکارو کنن

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
علائمتون چیه

بدن درد و سرفه من که دیگه خوب شدم ولی مامانم سرفه هاش شدیده خودمونو قرنطینه کردیم یه ماهه جایی نرفتیم نمی‌دونم از کجا ممکنه بگیریم خواهرمم سرفه میکنه

من همش عذاب وحدان‌دارم نکنه بگیرم ب مسس انتقال بدم چ حوری میتونن اینکارو کنن

آره منم عذاب وجدان میگیرم مامان بزرگم اومده بود گفتیم دیگه نیا فک کنم ناراحت شده ولی خوب به خاطر خودش گفتم 

بدن درد و سرفه من که دیگه خوب شدم ولی مامانم سرفه هاش شدیده خودمونو قرنطینه کردیم یه ماهه جایی نرفتی ...

انشالاه خوب میشین شاید حساسیت فصلیه منم سرفه میکردم رفتم دکتر گفت حساسیته ی کمم دارو داد خوردمو خوب شدم خدارو شکر

انشالاه خوب میشین شاید حساسیت فصلیه منم سرفه میکردم رفتم دکتر گفت حساسیته ی کمم دارو داد خوردمو خوب ...

من چ کنم  داروخونه رفتنم استرسمو شدید کرده دستکش داشتم اومدم بلافاصله دستکشارو انداختم اشغالی دستام وخریدام وصورتمو شستم تو بیرونم اصلا دست ب صورتم نزدم ولیدتوماشین فابم دستکش دستم نبود میترسم یکم دلداری 😭نگرفتم ک 😷😭😭😭