2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه نفرو میشناسم خیلی سردرد داشت چند روزه, فقط سردرد, امروز رفت دکتر 

خوب چی شد؟ مبتلا بود؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
کارهرروزمه که،ولی چراباید زن خودشو توعذاب واسترس بزاره بخاطر همسایه ای که هیچ نفعی ندارن وباپررویی ت ...

اونا ادم نیستن و خرررررن خرررر

شوهرتم بنداز تو وایتکس تا حالش جا بیاد

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
سر کرونا از بس بهش گیر میدم بهداشتو رعایت کن هر چی میخره از  بیرون ضد عفونیش میکنم

واقعاچراحالیشون نیس،این خودش میترسه ولی بازبمن گیرمیده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

وااای خدایا توروخدا نت نرین اگه انقد گوش ب شایعه ها میدین درسته وضع خرابه ولی علایم کرونا تب  تنگی نفسو سرفس انقد با استرس این بیماری رو فعال نکنین تو خودتون

کوچیک ترین مرد زندگیه من پسرم
نمیدونم, فکر کنم اگه هم داشته باشن الکی میگن نداریم 😭

توروخدا نگو؟؟؟؟ کیه چرا نباید بگه؟ وای خدایا میترسم خیلی

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚