2777
2789
شايد ترسناكتر ازارهاي روحي كه مبيبني داره ذره ذره جمع ميشه كه معلوم نيست يه روز چه جوري تاثير بزار ر ...

عشق نیس.ی دوسداشتنه.شایدم بقول تو عادت.اما گاهی یاد کارای خوبش حالموبدترمیکنه.ازینک بدطلاق چی میشه؟خاطراتمون.هرجابرم یاد اون هس.میترسم روزی برسه پشیمون بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا موضعي ندارم كه بگم به طلاق فك كن يا نگهداشتن زندگي ت...ولي از طرف يه دوست كه سي سالگي پشت سر گذاشته به اين رسيدم حرف ها و نگاه ها انتقادات ديگران اصلا اصلا مهم نيست ، زمان و انرژي بيش از حد گذاشتن فداكاري نيست و محبت بيجا توقع مسئوليت بيشتر و فقط و فقط به اين فك كن تا ميتوني لذت روزهاتو ببري از لحظه هات بيشترين استفاده رو ببري

من اصلا موضعي ندارم كه بگم به طلاق فك كن يا نگهداشتن زندگي ت...ولي از طرف يه دوست كه سي سالگي پ ...

حرفات ب دلم میشینه.لمیا من عین این ۵سالو رفتم مشاور.شوهرم اصلامحبت نمیکنه.کلا سرش تو درسوکتابه.همش کارعلمی.همش درس.همش مقاله.همش پروژه

عشق نیس.ی دوسداشتنه.شایدم بقول تو عادت.اما گاهی یاد کارای خوبش حالموبدترمیکنه.ازینک بدطلاق چی میشه؟خ ...

خيلي خودتو دست كم نگير و خيلي به كسي تكيه نكن روي خودت حساب كني كمتر اذيت ميشه و اينكه به هر حال تصميم هاي هست كه شايد تو رو از محلكه نجات بده ولي به هر حال تركش هاي هم داره ولي شايد جاش بمونه ولي خوب ميشه

خوندی پستامو؟ حالم داغونه اما همبشه چون همه گفتن قوی باش نمیتونم گریه کنم نمیتونم نشون بدم حالم ...

اتفاقا بنظرم يه زن با احساساتش هست كه طراوت داره به احساساتت توجه كن ديگران تجربيات روزهاتو كه ندارن ،بي خيالشون يا رسماdon’t care

میگ توبمن احترام نمیزاری.ی مرد احترام میخاد اززنش ک تو نمیزاری.ازنظراون احترام ینی من نظرمونگم.سرعقا ...

بنظرت بهونه نیست...تمام این های که میگی شونه خالی کردن از وظایف همسری ...