2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم به حس خودت نسبت بهش اطمينان كن تا حرف هاش...من نمي دونم بينتون چي ميگذره ولي بنظر خودت براي خو ...

شوهرمن کاملاانرژی منفیه.کلا تو خونمون بحث سیاسی و فحش به دولتو همچیه.خسه شدم حالم بهم میخوره.خونمون همش بحث سیاسی و اقتصادیه.میخامم بحثوعوض کنم ناراحت میشه

شوهرمن کاملاانرژی منفیه.کلا تو خونمون بحث سیاسی و فحش به دولتو همچیه.خسه شدم حالم بهم میخوره.خونمون ...

سرتو با يه چيزي كه دوست داري گرم كن اينجوري كمتر اذيت ميشي

تصميمي هم گرفتي بعد از اين همه تلاش براي كسي كه درست شدني نيست

قرارشده ی مدت فکرکنیم یا طلاق یا زندگی و سوختنوساختن.چون اون میگ من نه مشاوره میام ن تغییرمیکنم.من ازطلاق میترسم.ازینک ۲۳سالگی اسم مطلقرو یدک بکشمو همه یجوری نگام کنن.

قرارشده ی مدت فکرکنیم یا طلاق یا زندگی و سوختنوساختن.چون اون میگ من نه مشاوره میام ن تغییرمیکنم.من ا ...

يه چيزي بگم بحث طلاق و يا زندگي سازگاري به كنار اينوهميشه يادت باشه كه هر كاري كنه هميشه مورد انتقادي پس براي خودت حلش كن،سن ت سني كه هنوز بايد كلي از دنيا لذتشو ببري با ترسهات مواجه بشي خيلي بهتر از اينكه روزهات و خراب كني بعد تاسف ش رو بخوري

يه چيزي بگم بحث طلاق و يا زندگي سازگاري به كنار اينوهميشه يادت باشه كه هر كاري كنه هميشه مورد انتقاد ...

حرفتوقبول دارما.اماطلتق ترسناکه.خیلی ترسناک.ب اینک کسی ک ۵سال روزوشبتوباهاش بودی دیگ نباشه

حرفتوقبول دارما.اماطلتق ترسناکه.خیلی ترسناک.ب اینک کسی ک ۵سال روزوشبتوباهاش بودی دیگ نباشه

شايد ترسناكتر ازارهاي روحي كه مبيبني داره ذره ذره جمع ميشه كه معلوم نيست يه روز چه جوري تاثير بزار روت ...٥سال همراه با عشق بوده يا عادت