بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم به حس خودت نسبت بهش اطمينان كن تا حرف هاش...من نمي دونم بينتون چي ميگذره ولي بنظر خودت براي خو ...
شوهرمن کاملاانرژی منفیه.کلا تو خونمون بحث سیاسی و فحش به دولتو همچیه.خسه شدم حالم بهم میخوره.خونمون همش بحث سیاسی و اقتصادیه.میخامم بحثوعوض کنم ناراحت میشه
تصميمي هم گرفتي بعد از اين همه تلاش براي كسي كه درست شدني نيست
قرارشده ی مدت فکرکنیم یا طلاق یا زندگی و سوختنوساختن.چون اون میگ من نه مشاوره میام ن تغییرمیکنم.من ازطلاق میترسم.ازینک ۲۳سالگی اسم مطلقرو یدک بکشمو همه یجوری نگام کنن.
قرارشده ی مدت فکرکنیم یا طلاق یا زندگی و سوختنوساختن.چون اون میگ من نه مشاوره میام ن تغییرمیکنم.من ا ...
يه چيزي بگم بحث طلاق و يا زندگي سازگاري به كنار اينوهميشه يادت باشه كه هر كاري كنه هميشه مورد انتقادي پس براي خودت حلش كن،سن ت سني كه هنوز بايد كلي از دنيا لذتشو ببري با ترسهات مواجه بشي خيلي بهتر از اينكه روزهات و خراب كني بعد تاسف ش رو بخوري