2777
2789
عنوان

وضعیت قرمز😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 90 پست
اينطوري فايده نداره عزيزم  اينايي كه اومدن شمال اصالتا شمالي هستن اكثرشون فقط ساكن تهرانن شما ...

چقد پستت شبیه حرفای منه ک دیگه نای تایپ کردن نداشتم 

دقیقا همینه 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👍👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم و شوهرش و بچه هاش میخان عید بیان خونه بابام اینا شهرستان😥

چجوری بش بگم عید امسال نیاید اخه😥

من ک دو ساعت با شهر بابام اینا فاصله دارم سه هفته س نرفتم عید هم نمیخام برم بابام هم ناراحتی قلبی داره نگرانم اونا کرونارو از تهران بیارن😭

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
اينطوري فايده نداره عزيزم  اينايي كه اومدن شمال اصالتا شمالي هستن اكثرشون فقط ساكن تهرانن شما ...

درسته عزیزم اماببین یه عده ک مسافر بودن حالا نمیگم تهرانی شاید تهرانی نبودن چنتا ماشین مردمو ک جلوشونو میگرفتن اتیش زدن مازندرانیا هم تهدید کردن ک اگه ادامه بدن ویلاهاشونو اتیش میزنن

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
خود دولت آخوندا رو فرستاد بندرعباس برا درمان و سکونت کلیپشم اومد که مردم رفتن بیمارستان رو آتیش بزنن ...

مگ بندر عباس امکانات داره ک فرستادن اونجا😐

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
بگو

ديشب زن همسايه مون حالش بد بود ساعت١ونيم بود شوهرش اومدم دم خونمون كمك خاست شوهرم اونارو برد بيمارستان منم بچه هاشو اوردم خونه مون

ساعت٣ونيم اومدن خونه.خداروشكر مشكل خانومه كرونا نبود قلبش بود ازعصابم هست انگار

شوهرم ميگه جلوييه ما زنو شوهرِ كرونا داشتن خيييليم ريلكس رفتار ميكردن انگار ن انگااااار ولي ماسكو دستكش داشتن

شوهر منم ماسك داشت منم از ديشب تاحالا استرس گرفتم 

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
دقیقا من تو شهرمون یه دونه کرونایی نداشتیم به لطف اصفهانیا.... الان اولین تست کرونا ک مربوط به یه ...

کدوم شهری؟

اینایی که هی تند تند لایک میکنن و رد میشن رو باید یهو مث معلما گچ پرت کنی طرفشون و بگی: الان من چی گفتم ؟😂😂
از ایرونی جماعت خائن تر و وحشی تر نداریم  بعدم با پررویی تمام همه چیو میندازن گردن حکومت

تومگ کشورهای دیگ متولد شدی ک اینجوری راجب ایران نظرمیدی اوازدهل شنیدن ازدورخوش است درضمن همنطور ک الان میگی ایران بیشعورزیادداره باشعورم داره مردم شهرما بیرون نمیرن ورعایت میکنن شایدبیشعورتوشهرشمازیاد یاد گرفتین تای چی میش دیکته کنید ایران بده ایران خره

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....

یه حرفی دارم با شمالیا

شما خودتونو پاره ام کنین هی بگین نیاین بازم یه عده بیشعور پا میشن میان پس الکی حرص نزنین

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
از ایرونی جماعت خائن تر و وحشی تر نداریم  بعدم با پررویی تمام همه چیو میندازن گردن حکومت

خوش به حالت خارجی 😡ایرانی نه وحشیه نه خاین تنهاست خانم  محترم بقیه کشورام اگه قرنطینه ای نبود انچنان مراعات نمیکردن الان ایتالیا گفته کسی تو. خیابون باشه زمان قرنطینه پلیس دستگیرش میکنه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
وقتی همه زمینها رو فروختن برا ویلا....ملت هم دارن میریزن شمال برن ویلاهاشون جوج بزنن بیشعورها

اره نباید میفروختن اینو یه دکتر ساروی هم تو کلیپش گفت ولی مسافرا هم مقصرن بخدا

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍