2777
2789
عنوان

وضعیت قرمز😭😭

1695 بازدید | 90 پست

سلام بچه ها خواستم یه خواهشی بکنم از دوستان لطفا تا زمانی ک این ویروس از بین نرفته شمال نیاین بخدا برای خودتونم میگیم هر وقت ویروس از بین رفت قدمتون روی چشمامون بخدا الان دوهفته هستش ک از خونه بیرون نرفتم شوهرم مجبوره بره سرکار از استرس کل روز میمیرم دوازده ساعت تو خونه تنهام وضعیت بابلم ک قرمزه مازندران تو سومین شهر از نظر ویروس کرونا قرار گرفته ازتون خواهش میکنم ک فعلا بیخیال مسافرت بشید و لطفا اطلاع رسانی کنید شاید با اطلاع رسانی شما کسی اطلاع پیدا کرد و از مسافرت منصرف شد.

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا یکم شعور بده ..  بشینید خونه هاتون  دیگ 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

از ایرونی جماعت خائن تر و وحشی تر نداریم

بعدم با پررویی تمام همه چیو میندازن گردن حکومت 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<

وايي منم ي چيزي بگم؟

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️